'Sınav Kaygısı' Konferansı Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi ve Özel Delta Eğitim Merkezi işbirliğiyle Prof. Dr. Abdullah Özen'in sunduğu 'Sınav Kaygısı' adlı konferans Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi ve Özel Delta Eğitim Merkezi işbirliğiyle Prof. Dr. Abdullah Özen'in sunduğu "Sınav Kaygısı" adlı konferans Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Prof. Dr. Abdullah Özen, kendine özgü sunumunda değindiği konularla gençlerin dikkat ve ilgisini üzerinde topladı. Başarının sırrı hakkında öğrencilere püf noktaları veren Özen, aile-evlat ilişkilerinden, günümüz gençlerine, sınav kaygısının nasıl aşılacağı ve internet zararlarına kadar gençlerin ilgisini çekecek birçok konuya değindi. Başarılı olmanın kolay olmadığını, çok çalışmak, alın teri ve emek gerektirdiğini anlatan Özen, Türkiye'deki gençlerin en büyük probleminin hedefsizlik olduğunu söyledi. Herkesin öncelikle bir hedefinin olması gerektiğini ve meslek edinmek için Üniversitenin önemli olduğuna vurgu yaptı. Prof. Dr. Abdullah Özen konferans sonunda sınava girecek adaylara başarılar diledi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN