'Umutlar Üşümesin' Kampanyasına Tam Destek

'Umutlar Üşümesin' kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Hayır Çarşısı'na destek ve yardımlar devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan ‘Umutlar Üşümesin’ kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Hayır Çarşısı’na destek ve yardımlar devam ediyor.

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, bu kapsamda Elâzığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Memur- Sen Kadın Komisyonu tarafından dar gelirli vatandaşlar için yardım kolileri hazırlandı. Gıda, kıyafet ve eğitim malzemelerinden oluşan yardım kolileri vatandaşlara ulaştırılmak üzere Hayır Çarşısı görevlilerine teslim edildi.

Programa Belediye Başkan Yardımcısı Abdulhâkîm Aydın, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Memur-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Sibel Köprücü ile Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Semra Özdemir ve üyeler katıldı.

Yapılan yardımların çok anlamlı ve değerli olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Abdülhâkîm Aydın, vatandaşlarımızın çok duyarlı ve merhametli olduğunu söyledi.

Elazığ Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin ise yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımız için hizmete sunulan Hayır Çarşısı’nın Elazığ için çok müstesna bir yer olduğunu söyleyerek destek ve katkıları için Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN