1000 Çocuğa Bayramlık

'Mutlu Olmak İçin Mutlu Et' sloganıyla çalışmalarına devam eden Elazığ İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu önemli bir etkinliğe daha imza attı.

PAYLAŞ
Harput TV -

Elazığ İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu yaklaşan kurban bayramı öncesinde hayırsever bir işadamının katkısı ile 1000 çocuğa bayramlık aldı.

“Mutlu Olmak İçin Mutlu Et” sloganıyla çalışmalarına devam eden Elazığ İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu önemli bir etkinliğe daha imza atarak hayırsever bir işadamının da katkısıyla toplam 1000 çocuğun yüzünü bayram öncesi güldürdü.

Yapılan yardımlar hakkında bir değerlendirme yapan Elazığ İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu Başkan Yardımcısı Neslihan Demir, bayramların fakir ve muhtaçların yüzünün gülmesiyle daha bir bayram haline geldiğini söyledi. Demir açıklamasında şunları kaydetti, “Elazığ İlim Yayma Cemiyeti Yetim Komisyonu bu bayramda da yetimleri ve muhacirleri unutmadık. Yetim komisyonumuz 500’ü yetim, 200’ü muhacir ve 300’ü fakir toplam 1000 çocuğumuza bayramlık alarak bu yavrularımızı bayram öncesi sevindirdi. “Mutlu Olmak İçin Mutlu Et” sloganıyla çalışmalarını sürdüren yetim komisyonumuz şunu bilmektedir ki yetimin başı okşandıkça, fakirin gözyaşı silindikçe, muhacirlere ensar oldukça bayramlar gerçekten bayram olmaktadır. Hz. Peygamber “Yeryüzündekilere merhamet edin ki gökyüzündekiler de size merhamet etsin” buyurmaktadır. Rabbimizin bize merhamet etmesini istiyorsak yetime, fakire ve muhacire merhamet etmek zorundayız. Bin çocuğumuzu giydirerek onlara bayram mutluluğu yaşatan iş adamımıza teşekkür ederiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN