15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu'nda Çocuklar Bayramı

Elazığ Nahit Ergene İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu'nda kutladı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Nahit Ergene İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda kutladı.

Yoğun katılımla gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına vatandaşların da ilgisi oldukça yüksekti. Programda bir açıklama yapan Nahit Ergene İlkokul Müdürü Kenan Tapar, Ulusal egemenliğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu bayramın hediye edilişinin yıldönümünü kutlamak için toplandıklarını belirterek "Çocuklarımızla bu mutlu günü çok güzel bir şekilde kutlamak istedik. Hazırlıklarımızı yapıp okul bahçesinde sınırlı imkanlarla kutlayacaktık ancak Elazığ Belediyesi'nin Doğukent Mahallesi’ne, ilimize kazandırdığı 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda kutlamak çok daha anlamlı oldu. Bize bu imkanı sağlayan Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a öğrencilerim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Çok heyecanlı ve duygulu olduklarını söyleyen Doğukent Mahalle Muhtarı Muhammed Coşkun ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Gördüğünüz üzere vatandaşımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız. Burada ben özellikle bir şeyi vurgulamak istiyorum. Daha açılışı gerçekleşmeyen 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu’nda bize böyle bir imkanı sağladığı için Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a çok teşekkür ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN