26 FETÖ Şüphelisi Adliyede!

FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) soruşturması kapsamında Elazığ'da 26 şüpheli adliyeye sevk edildi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

FETÖ/PDY (Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) soruşturması kapsamında Elazığ'da 26 şüpheli adliyeye sevk edildi. 

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından FETÖ/PDY ile bağlantılı olan ve Kanun Hükmündeki Kararla kapatılan Elazığ İş Adamları Derneği yönetim ve denetim kurulunda görev alan, örgüt liderinin talimatıyla Bank Asya'da hesap artırımı yapan, daha önce haklarında işlem yapılan örgüt üyeleriyle para transferleri yaptığı belirlenen ve aralarında Bylock kullanıcılarının olduğu tespit edilen şahıslara yönelik operasyon yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ merkezli İstanbul, Eskişehir, Kocaeli, Mardin, Hatay, Yalova ve Malatya'nın da bulunduğu 8 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 26 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN