28 Şubat Programına Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi, Birlik Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği Elazığ Şubesi'nin işbirliği ile düzenlenen '28 Şubat' paneline Elazığlılar büyük ilgi gösterdi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi, Birlik Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği Elazığ Şubesi'nin işbirliği ile düzenlenen ‘28 Şubat’ paneline Elazığlılar büyük ilgi gösterdi. 

Türk siyasi hayatının unutulmaz süreçlerinden ‘28 Şubat post modern darbe girişiminin’ 21. yıl dönümü münasebeti ile düzenlenen panele Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Abdülhakim Aydın, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, Elazığ Birlik Vakfı İl Başkanı Prof. Dr. Memet Şekerci, Malatya Birlik Vakfı İl Başkanı Sadi Ergül, Genç Birlik Şube Başkanı Abdurrahman Akdemir, MTTB İl Bakanı Ömer Faruk Akgül, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Siyaset Bilimci, Radyo TV program yapımcısı ve sunucusu Sertaç Kıraç’ın moderatörlüğünü yaptığı panele 23. ve 24. Dönem Kayseri Milletvekili ve 28 Şubat Araştırma Komisyonu Başkanı Yaşar Karayel ile MGV ve Fazilet Partisi Eski İl Başkanı Av. Bekir Kılıç konuşmacı olarak katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda birçok isim 28 Şubat sürescine dair değerlendirme yaptı. Daha sonra panelistlerin 28 Şubat dönemi ile ilgili yaptığı detaylı açıklamalar ile devam eden programda tarihe kara bir leke olarak geçen menfur olayın bir daha yaşanmaması için gençlere çok büyük görevlerin düştüğünü belirten 23. ve 24. Dönem Kayseri Milletvekili ve 28 Şubat Araştırma Komisyonu Başkanı Yaşar Karayel, “Milletimize, bayrağımıza ve topraklarımıza yapılacak her türlü kalkışmanın karşısında durun” dedi.

28 Şubat post modern darbenin klasik bir darbeden çok daha farklı bir boyutta olduğunu kaydeden MGV ve Fazilet Partisi Eski İl Başkanı Av. Bekir Kılıç ise 28 Şubat’ın darbecilerin sadece kendi menfaatleri doğrultusunda yaptığı bir darbe olmadığını ve dış işbirlikçilerle birlikte ülkenin özellikle geleceğine yapılmış bir girişim olduğunu söyledi.

Panel, Sertaç Kıraç,Yaşar Karayel ve Bekir Kılıç’a plaket takdim edildimesi ile son buldu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN