6. Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi Hizmette

Elazığ Belediyesi'nin 'Spor Yap Sağlıklı Kal' sloganıyla hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri'nin altıncısı Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmete açıldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganıyla hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin altıncısı Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Merkezin açılış törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Dr. Cihan Telo, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fethi Ayaz, belediye meclis üyeleri, STK il temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ilk konuşmasını yapan Ak Parti Cumhuriyet Mahalle Temsilcisi İsmail Öztürk, vatandaşlara ücretsiz spor imkânı sunulduğu için Elazığ Belediyesi’ne teşekkür etti.

Cumhuriyet Mahallesi’nin park ve yürüyüş alanlarının yanında spor ve sosyal yaşam merkezine de kavuşmuş olmasının mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Fethi Ayaz, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Elazığ Belediye Meclisi adına bir konuşma yapan meclis üyesi Asım Nazırlı ise şehrimizin kalkınması adına birçok çalışmanın yapıldığını belirterek yeni spor ve yaşam merkezinin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Arka arkaya farklı mahallelerde açılan spor ve yaşam merkezlerinin, Elâzığ’ın kalkınması ve ilerlemesine katkı sağladığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar da spor ve sosyal yaşam merkezlerinin özellikle kadın ve çocuklar açısından daha olumlu imkânlar sağladığını kaydetti.

Ak Parti hükümetinin siyaset anlayışında ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışının hâkim olduğunu kaydeden Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Dr.Cihan Telo ise, insanların huzur ve sağlığı için hayata geçirilen spor ve yaşam merkezleri dolayısıyla Başkan Yanılmaz’a teşekkür etti.

BAŞKAN YANILMAZ: ELAZIĞ AÇIK HAVA SPOR ŞEHRİ OLACAK

Elazığ’ın açık hava sporlarının rahatlıkla yapılabildiği bir şehir olma yolunda ilerlediğini kaydeden Başkan Yanılmaz, kendilerinin de Elazığ Belediyesi olarak parklara ve yürüyüş yollarına fitness aletleri yerleştirerek bu alanda ilerlemesine imkân sağladıklarını kaydetti.

Elazığ’ın bir açık hava spor şehri olacağına inandıklarını aktaran Yanılmaz, “bu konuda hayata geçirdiğimiz park, yürüyüş ve bisiklet yolları ile spor yaşam merkezlerimiz, vatandaşlarımızın kapalı alanlardan ziyade açık hava sporlarına yönelmesine imkân sunacak” dedi ve Cumhuriyet Mahallesi’nin Elazığ’ın hızla gelişen ve büyüyen mahallelerinden olduğunu kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN