ADEM Standına Büyük İlgi

Elazığ ve çevre illerde evlilik hazırlığı yapanların beklediği '1. Düğün ve Ev Konsept Fuarı'nda Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) standı büyük ilgi gördü. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ ve çevre illerde evlilik hazırlığı yapanların beklediği ‘1. Düğün ve Ev Konsept Fuarı’nda Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) standı büyük ilgi gördü. 

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve cansız manken olarak anılan program sunucusu Vahe Kılıçarslan açılış sonrası ADEM standını ziyaret etti.

Elazığlı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği standa Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nin gerçekleştirdi çalışmalara dikkat çekilerek, ADEM uzmanları tarafından hazırlanan broşürler ile "Mutlu Evlilik" isimli kitap hediye edildi.

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nde evlilik danışmanlığı, çocuk danışmanlığı, bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı adı altında hizmetler verildiğini belirten ADEM uzmanları, aynı zamanda evlilik okulu, anne baba rehberliği, aile rehberliği gibi programlar düzenleyerek de halkı bilinçlendirdiklerini belirtti.

Bu verilen eğitimlerin çok önemli olduğunu ifade eden program sunucusu Vahe Kılıçarslan ise şunları ifade etti:

İnsanlar büyüdükçe yaşlandıkça birtakım şeyleri anlıyor ve genç yaşta evlenmiş çiftlerimiz için bu tür eğitimler gerçektençok önemli. Kesinlikle bu tarz danışmanlıklarını olması gerekiyor. Bu çalışmalardan dolayı Elâzığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a çok teşekkür ediyorum.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yaptığı konuşmada Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nde verilen bu eğitimlerin önemine vurgu yaparak: “Bu eğitimlerle nikâh masasında ki mutluluğun devamı için uğraşıyoruz. Evlilik öncesi danışmanlık yanında mutlu aile ve mutlu toplum oluşturmak amaçlı çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Bu amaçla basımını yaptığımız "Mutlu Evlilik" isimli kitabımızı standımızı ziyarete eden tüm misafirlerimize armağan ediyoruz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN