AK Parti'de Hummalı Çalışma

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Salıbaba ve Çatalçeşme Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Salıbaba ve Çatalçeşme Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi.

Başkan Yanılmaz daha sonra AK Parti Milletvekili Adayı Zülfü Tolga Ağar ile birlikte Kültür Mahallesi’nde bulunan Elazığ Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek bayanların düzenlediği toplantıya katıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Elâzığ’da kadınlar zaten AK Parti'yi destekliyorlar. 24 Haziran seçimlerinde gerekli desteği vereceksiniz, buna inanıyorum. Bu açıdan sizleri tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz daha sonra AK Parti Milletvekili Adayları ile birlikte Ulukent Mahallesi’nde bulunan seçim koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Yanılmaz açılışta yaptığı konuşmada “Hem Cumhurbaşkanlığı hem Milletvekilliği seçimlerinde Elâzığ Türkiye rekoru kırarak ilk 10 il arasına girecektir” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ VE YOL ARKADAŞLARINA EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEĞİZ”

AK Parti Kırklar Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yoğun bir ilgiyle karşılanan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kırklar Mahallesi sakinlerinin her zaman kendilerine yakışan şekilde hareket ettiklerini belirterek şunları söyledi. “Kırklar Mahallesi her zaman AK Parti'nin, hakkın ve Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmuştur. Sizin AK Parti'ye göstermiş olduğunuz sevgiye karşı varımızla Kırklar Mahallesi'ni güzelleştirmek geliştirmek, daha yaşanabilir bir hale getirmek için mücadele ediyoruz. Kırklar Mahallesi içerisinde geçen bir kanal var o kanalı kapatmaya başladık. Fırat Üniversitesi Hastanesi'nin önünden itibaren kapatmaya başlıyoruz üstü yol, etrafı da yeşil alan oluyor. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımıza ve Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları Milletvekillerine en büyük desteği vereceğiz.”

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ”

Daha sonra Mustafapaşa Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Başkan Yanılmaz, Mustafapaşa Mahallesi’nin Elazığ'ın en eski mahallelerinden biri olduğunu ve pazar günü sandıklara gideceğimizi, dünyada namına nam katmış, zalimlerin ismini duyduğu anda korktuğu, diz çöktüğü cesur adam Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı yapacaklarını söyledi.

“ELAZIĞLILARA MÜJDE”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Seçim Koordinasyon Merkezi açılışlarında yaptığı konuşmada Elazığlılara bir de müjde verdi. Elazığ'ın ilk Olimpik Yüzme Havuzu’nun Doğukent Mahallesi’ne yapılacağını belirten Başkan Yanılmaz, ‘Olimpik Yüzme Havuzu’nın mahalle sakinlerine ve şehrimize hayırlı olmasını dileyerek, Pazar günü sandıkları patlatırcasına Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vereceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN