Ak Parti'den TSO'ya Ziyaret

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve parti yöneticileri Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve parti yöneticileri Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Görgöze ve heyeti makamında ağırlayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, burada yaptığı değerlendirmede, toplumun tüm kesimlerinin yoğun bir ilgisini ve desteğini gördüklerini ifade ederek, bu sürecin ilimiz lehine işlemesi için birlik ve beraberliği esas alacaklarını ifade etti. Arslan değerlendirmesinde, “Ak Parti İl Başkanı Sayın Ramazan Gürgöze ve parti yöneticilerinin öncelikle bu nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Gürgöze’yi, ilimizin sorunlarının tespiti ve çözümü noktasında son derece aktif, her zaman toplumun içerisinde ve her kesimle iletişim halinde görmekteyiz. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak başta siyaset kurumu olmak üzere, ilimiz yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyamızla el ele vererek bu süreci ilimiz lehine değerlendirmek istiyoruz. Ben değil biz anlayışının toplumda kabul gördüğünün farkındayız. İçinden geçmekte olduğumuz bu süreci ilimizin kalkınma ve gelişmesi adına yeni bir kalkınma hamlesine dönüştürmek niyetindeyiz. Odamız yönetim organlarında iş deneyimi yüksek ve kendilerini kanıtlamış arkadaşlarımız yer almaktadır. Ekip ruhu ile, ilimizi her alanda bir adım öne taşıyacak teşebbüsleri inşallah hep birlikte hayata geçireceğiz. Ben bu düşüncelerle hepinize bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise yaptığı değerlendirmede, Elazığ TSO seçimlerinin ve oluşan yeni yönetim organlarının Elazığ’a ve iş dünyasına hayırlı olmasını diledi. Gürgöze açıklamasında, “Sayın Başkanım sizlere ve tüm yönetim organlarında yer alan değerli arkadaşlarımıza öncelikle başarılar diliyorum. Ak Parti İl Başkanlığı olarak ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi noktasında bundan sonraki süreç içerisinde de her zaman sizlerin yanında yer alacağımızı bilmenizi istiyoruz. İlimizin kalkınması ve sorunlarının çözümünün ancak birlik ve beraberlikle aşılacağına inanmaktayız’ ifadelerini kullandı. 

Hükümetin tüm şartlara rağmen büyük bir mücadele verdiğini kaydeden Gürgöze,, “Batıdan topyekûn ekonomik saldırı altındayız. Biz Afrin’de sadece terör örgütleriyle savaşmıyoruz. Terör örgütlerine destek veren, besleyen, mühimmat veren güçlerle de bu mücadele devam ediyor” şeklinde konuştu. 

Elazığ TSO Başkanı Arslan, görüşmenin ardından gün boyu tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN