Ak Parti ve MHP Omuz Omuza!

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

MHP Elazığ İl Başkanı Oğuzhan Demir, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze'ye partiye yeniden başkan seçilişi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Yönetim kurulu üyeleri ile ziyareti gerçkleştiren Demir, Afrin harekatı ve 2019 yılında cumhurbaşkanlığı seçiminde yapılacak ittifak husularına ilişkin Gürgöze ile değerlendirme yaptı. 

Başkan Demir, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrardan seçilebilmesi için AK Parti ile beraber sahada aktif olacaklarına değinerek, Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti ve MHP'nin sahada omuz omuza kol kola yürüyeceğini ifade etti. 

AK Parti ve MHP birlikteliğinin ileriki zamanlarda daha sıkı bir şekilde devam edeceğini söyleyen İl Başkanı Demir, milli ittifak sonucunda daha güçlenerek dünyadaki tüm mazlum milletlerin umudu ollunacığını belirtti. 

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, devletin birlik ve beraberliğine yönelik tehdit unsuru hissedildiği her olayda millet ve devletten yana tavır ortaya koyduğuna vurgu yaparak, MHP ile AK Parti'nin 2019'a yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi ittifakı noktasındaki görüşmelerden bahsetti. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN