Akdağ Mermer İhracat Rekortmeni Oldu

'Elazığ'ın İhracat Rekortmeni' ödülü Akdağ Mermer'e verildi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Fırat Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen Şehrin Ekonomi Ödülleri kapsamında 'Elazığ'ın İhracat Rekortmeni' ödülü Akdağ Mermer'e verildi.

Akdağ Mermer Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akdağ, kurumu adına ödülü aldıktan sonra "Şehrin Ekonomi Ödüllerinde Aziz şehrimizde İhracat Rekortmeni ödülünü aldık. Bu başarıyı bizlere bahşeden Cenab-ı Hakka sonsuz şükür eder , tertip komitesine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Harput TV'ye verdiği özel röportajında yenilenme çalışmalarına devam ettiğine vurgu yapan Başkan İsmail Akdağ, " 2018'de çok iddialıyız. Yıl içinde üretim kapasitemizi artıracağız. Bu yıl içinde satışına başlayacağımız gri mermer ile kurumumuz pozitif ivme kazanacaktır" ifadelerini kullandı.

5 KITADA 40 ÜLKEYE HİZMET

Kurulduğu 2005'ten itibaren her geçen yıl geliştiklerini, üretim standartlarını yükselttiklerini ve Elazığ dışındaki mevcut ocaklar ile 10 farklı mermer ihracatını başarı ile gerçekleştirdiklerini kaydeden Akdağ, 5 kıtada 40 ülkeye ihracat yaptıklarını bildirdi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN