Akıncılar Derneği Erbakan'ı Andı

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Akıncılar Derneği 2. Başkanı Mehmet Ertuğrul Şubat ayında yaşanan şehadet olayları ve tarihe kara bir leke olarak düşen 28 Şubat Postmodern Darbesi ilgili bir yazılı bir açıklama yaptı. 

Mehmet Ertuğrul tarafından yapılan açıklama şöyle:

Bilindiği üzere Şubat ayı şehitler ayıdır. Allah (CC) Kuran’ı Kerim’de Bakara Suresi'nin 154. ayetinde: "Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Onlar diridirler fakat siz sezemezsiniz." buyuruyor. Gerçekten iman etmiş kişiler şehadetin bir son değil, sonsuz hayatın bir başlangıcı olarak görürler.

Şubat ayına şehitler ayı denmesinin sebebi de pek çok dava adamı, mücahit ve ilim adamının bu ayda şehit edilmesindendir.

Akıncı gençlik şehidi Metin Yüksel, ırkçılığa başkaldıran Malcom X, sarığı ve inancı için idam edilen İskilipli Atıf Hoca, Müslümanların birliğini arzu eden ve çalışan Hasan el Benna bu şehitlerden bazılarıdır.

ERBAKAN HOCAMIZI RAHMET VE ÖZLEMLE HATIRLIYORUZ

27 Şubat 2011’de aramızdan ayrılan büyük dava adamı ve İslam Alemi’nin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız’ın vefatının 7. Sene-i devriyesinde Allah’tan rahmet dileriz.
 
Milli Görüş lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Hocamız’ı rahmet ve minnetle anarken, O’nun bizlere bıraktığı mirası yaşatmayı Allah bizlere nasip buyursun.

Erbakan Hoca ömrünü mazlumların ve haklıların mücadelesine adamış, gerek başbakan yardımcılıklarında gerek ise Başbakanlığı döneminde ülkemiz için büyük atılımlar ve hizmetler yapmıştır. Allah kendilerinden razı olsun ve bizleri cennetinde buluştursun.

HAİNLER GÜRUHU BÜYÜK ZULÜMLER YAPTI 

Şubat ayını milletimiz nazarında unutulmaz kılan konulardan birisi de 28 Şubat darbesidir. Dahili ve harici düşmanlar işbirliği yaparak meşru olan Refah-Yol iktidarını türlü bahaneler ileri sürerek tertipledikleri postmodern  bir darbe ile  indirip yerine kendi kuklalarını getirmeyi amaçlamışlardır. O dönemde insana ve insanlığa büyük zulümler yapılmış ve pek çok kişi mağdur edilmiştir. Eğitim ve yaşama hakkı ellerinden alınmış ve zorbalıkla Rahmetli Hocamız Prof. Dr. Necmeddin Erbakan Başbakanlığındaki hükümet yıktırılmıştır.

11 AYLIK SÜREDE DESTANLAR YAZMIŞTIR

Oysa; Refah-Yol hükümeti 11 aylık icraatı süresince unutulmaz hizmetler yaparak Türkiye’nin rekorlar kıran bir hükümeti olmuştur. Bu dönemde memura, işçiye, emekliye yüksek maaş zamları vererek toplumun ekonomik seviyesini yükseltmiştir. Ve bunun gibi binlerce icraat ile “İman varsa imkan da vardır.” düsturuyla destanlar yazmıştır.

YAHUDİ ARİEL ŞARON İTİRAF ETMİŞTİ

Bu sebeple ırkçı emperyalizmin ve siyonizmin çıkarlarına dokunduğu için içerideki maşalarla hükümeti yıkmıştır. Ariel Şaron’un şu sözü manidardır. "Erbakan 11 ay iktidarda kaldı biz planlarımızı 10 yıl ertelemek zorunda kaldık." Bu sebeple diyoruz ki geçmişte de aynı hainler ülkemiz için planlar yapıyordu şimdi de planlar yapmaktadır.

28 Şubat’ta Hükümete ve Hocamıza hakaretler eden siyonizmin maşası FETO grubu 15 Temmuz 2016 da darbe yapmaya kalmış ancak Allah planlarını başlarına geçirmiştir. Bilmeliyiz ki, her dönemde hain ve alçaklar vardır. Bizler millet olarak uyanık olmalı ve dış güçlerin maşası olan bu hainlere asla prim vermemeliyiz.

Bu vesile ile darbelere ve darbecilere lanet ediyoruz ve ülkemizin bir daha böyle durumda kalmaması için dua ediyoruz. Halen mahkemelerde suçsuz yere yatan 28 Şubat mağdurları vardır. Bir an önce bu davaların da gözden geçirilip tarafsız yargılama yapılmasını istiyoruz.

AKINCILAR OLARAK SESLENİYORUZ: ÜLKEMİZDEN ELİNİZİ ÇEKİN 

Akıncılar Derneği Elazığ Şubesi olarak buradan sesleniyoruz. Ey Siyonizm, ırkçı emperyalizm ve küresel güçler; ülkemizden elinizi çekin. 28 Şubattaki yaptıklarınızı  15 Temmuzda yapamadınız. Başaramayacaksınız ve ülkemizi bölemeyeceksiniz. O kirli ellerinizi kırıp kuklalarınızın işini bitireceğiz. Bizler geçmişimizden güç alarak İnşaAllah ecdadımız gibi yeniden hakkı üstün tutan bir medeniyeti inşa edeceğiz.

AFRİN ‘ZEYTİN DALI’ HAREKATI YENİDEN DİRİLİŞTİR

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 20 Ocak’ta başlattığı Afrin Zeytin Dalı harekatı ülkemizin bekasına göz dikmiş siyonist ve emperyalist oyunları bozmak adına yapılan çok önemli bir harekattır.

Erbakan Hoca yıllar önce “Bu milletin külüne üflesen altından iman çıkar” demişti. Şimdi ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “Bu bir milletin küllerinden yeniden dirilişidir” diyor.

Tarih boyunca zulmün karşısında mazlumdan yana mücadele eden şanlı ordumuz burada kahramanlık destanları yazarken, bizler onların arkasında ve duacısıyız. Rabbim ordumuzu mansur ve muzaffer eylesin.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN