Alan Çalışmalara Devam Ediyor

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, beraberindeki heyetle birlikte Sebze Halini ziyaret ederek esnaflarla buluştu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, beraberindeki heyetle birlikte Sebze Halini ziyaret ederek esnaflarla buluştu. Başkan Alan’a yoğun bir ilgi gösteren Sebze Hali Esnafları, bugüne kar her sorunlarına koşan Başkan Alan’la birlikte oldukları belirterek, “Aksi nankörlük olur” dedi.

Başkan Alan, yoğun ilgi gördüğü Sebze Halinde moralinin bir kat daha yükseldiğini belirterek, “Bugün üye buluşmalarımız kapsamında ilimiz sebze halindeki esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Çok büyük bir ilgi gördük. Odamız 6. Grubunu oluşturan sebze hali esnafları her zaman yanımızda olmuştur. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na iki dönem bu gruptan seçilmiş olmanın mutluluğunu duymaktayım. Sebze Halimizin başkanlık dönemimizde bize ulaşan çeşitli sorunları vardı. Bunlar bakanlık düzeyinde ve yerel yönetim düzeyindeydi. Allah (c.c.)’ın izniyle bu sorunların çözümüne muvaffak olduk.

01 Nisan’da yapılacak olan seçimler sonrası nasip olur görevimize devam edersek, yine Sebze Hali Dernek Başkanımız ve buradaki tüm üyelerimizle birlikte el ele vererek çok daha güzel işler yapacağız. Burada bugün Hal esnafı moral ve çalışma azmimizi bir kat daha artıracak şekilde bizleri bağrına bastı. Bu gösterilen ilgi ve alakaya layık olmak en büyük dileğimizdir.

01 Nisan sonrası yine ben değil biz olmaya devam edeceğiz. Gözümüzün gördüğü hiçbirşeyden korkmadan bu şehrin sorunlarının çözümü noktasında dik duruşumuzu devam ettireceğiz. Biz siyasetçi değiliz. Vaat verme gibi bir yaklaşımımız yok. Hizmet dönemimiz içerisinde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olmuştur. Bunu tüm üyelerimiz görmekte ve gittiğimiz her yerde çok şükür bu tabloyla karlaşmaktayız. 01 Nisan’da gurubumuzun oy pusulası mavi olacaktır. Tüm üyelerimizin teveccühü ile inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben bu düşüncelerle şahsım ve arkadaşlarım adına gösterilen bu yakın ilgi, güven ve teveccühe teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum”  şeklinde konuştu. 

KIRILMAZ: BAŞKAN ALAN HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Elazığ Sebze Hali Dernek Başkanı Resul Kırılmaz’da yaptığı açıklamada, “Bugün Sayın Elazığ TSO Başkanımız İdris Alan’ı bir kez daha Sebze Halinde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Başkan ne zaman davet etsek bizi yalnız bırakmamıştır. Başkanlığı döneminde bir çok kez burayı ziyaret etmiş ve tüm Hal esnafı ile bir araya gelerek kucaklaşmıştır. Geçmişte, gerek yerel yönetimler gerekse bakanlık düzeyinde sorunlarımız oldu. Bu sorunların aşılması noktasında tüm Hal esnafı şahittir ki, önümüze düşmüş ve bu sorunların ortadan kaldırılması için gece gündüz demeden koşturmuştur.

Sayın Alan’ın bundan sonraki süreç içerisinde de yine aynı şekilde hizmet vereceğinden şüphemiz yoktur. Ayrıca Sayın Alan, 6. Grubu oluşturan Sebze Halinden seçilerek Oda Başkanlığın gelmiştir. Buda bizler için ayrı bir övünç ve sevinç kaynağı olmuştur. Kendisine başarılar diliyor, seçimlerin ilimize ve camiamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN