Alan'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ni (FHGC) ziyaret ederek Başkan Semih Erdem ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi F.Ahmet Yılmaz ile birlikte FHGC’yi ziyaret eden Başkan Alan’ı Cemiyet Başkanı Semih Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ziyarette bir değerlendirmede bulunarak yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Alan, “Kısa bir süre önce yapılan genel kurul ile Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti başkan ve yönetimi yeniden belirlenmiştir. Ben öncelikle sizlere başarılar diliyor ve yeni dönemde gerek meslektaşlarınıza gerekse ilimize hayırlı hizmetler yapmanızı Yüce Allah (c.c) niyaz ediyorum. Bu cemiyet hizmette 30. Yılını doldurmuş ve kurumsal bir kimliğe kavuşmuş önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Kamusal bir görevi ifa eden medya mensuplarının çatı kuruluşu olan Cemiyetin biz her zaman yanındayız. Geçmişten bugüne kadar şahsım ve Odamız imkanları ile sizlerin yanında yer almaya gayret gösterdik. Bundan sonraki süreçte de ilimize ve halkımıza hizmeti inşallah birlikte daha üst seviyelere yükselterek devam ettireceğiz. Ben bu düşüncelerle bir kez daha sizleri kutluyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Erdem de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Başkanım bugün sizlerin bu ziyareti bizlerin çalışma şevkini artırmakta ve yarınlara daha güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Ticaret ve Sanayi Odamız güçlü ve kurumsal yapısı ile aslında ilimizdeki tüm STK’ları üst kuruluşu niteliğindedir. Sayın Başkanım hem bir işadamı hem de medya temsilcisi olarak size özellikle ilimizin Teşvik Yasası kapsamında 6. Bölgeye alınması nedeniyle göstermiş olduğunuz gayret ve girişimleriniz için teşekkür ediyorum. Biz de yeni dönemde bir takım projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz. Sizlerden alacağımız güçle gerek medya mensubu üyelerimize gerekse ilimize çok daha iyi hizmetler vereceğimize inanıyorum. Cemiyetimiz uzun bir süreden beri Elazığ TSO’ya ait bu hizmet binasında faaliyet göstermektedir. Bu süre içerisinde hep sizlerin desteklerini görmüş bir kurumun yeni başkanı olarak teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte ilimize çok daha iyi hizmetler vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN