Alan Sanayi Sitesini Ziyaret Etti

İdris Alan ve beraberindeki heyet Elazığ merkez küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorun ve beklentileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ve beraberindeki heyet Elazığ merkez küçük sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorun ve beklentileriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sanayi Sitesi esnaflarının yoğun ilgi gösterdiği Başkan Alan, Sanayi Sitesinin il ekonomisinin kalbini oluşturduğunu belirterek “Sanayi Sitesinin geliştirilmesi kurum ve kuruluşların ortak hareket etmesiyle mümkündür” dedi. 

"SANAYİ SİTESİ İLİMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR DEĞER"

Başkan Alan ziyaret esnasında yaptığı değerlendirmesinde, “Bugün arkadaşlarımızla birlikte Sanayi Sitemizde bulunan Odamız Üyeleriyle esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek özellikle bizden beklentileri noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Burada şahsıma ve ekip arkadaşlarımıza çok yoğun bir ilgi ve güvenin olduğunu görmekten gerçekten büyük memnuniyet duydum. Üyelerimiz ve tüm esnaf kardeşlerimiz yapılanları görüyor ve bize çok söz söyleme fırsatı vermeden hakkımız teslim ediyorlar. Ben kendilerine göstermiş oldukları bu yakın ilgi ve güven için teşekkür ediyorum. Allah (c.c.) nasip eder 1 Nisan sonrası yeniden seçilirsek ‘ben’ anlayışından uzak şekilde ‘biz’ olarak çok güçlü bir ekiple inşallah iş dünyasına ve ilimize çok güzel hizmetler yapmaya talibiz. Çok zor şartlarda üyelerimiz bizlerin neler yaptığını gördü. Yeni dönemde çok daha etkili çalışmaları hep birlikte inşallah bu şehre kazandıracağız” ifadelerini kullandı. 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN