Alan Seçim Çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALAN, üye buluşmaları kapsamında beraberindeki heyet ile Gazi Caddesi, Vali Fahribey Caddesi ve Kuyumcular çarşısını ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput TV -

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALAN, üye buluşmaları kapsamında beraberindeki heyet ile Gazi Caddesi, Vali Fahribey Caddesi ve Kuyumcular çarşısını ziyaret ederek üyelerle bir araya geldi. Yoğun ilgi gören Alan, “Bize gösterilen bu ilgi ve teveccühe mazhar olmak istiyoruz. Ne mutlu bize ki, üyelerimizin gönlünde taht kurmayı başardık” dedi…

 

ELAZIĞ HALKI YİĞİTTİR, YİĞİT İNSANI DA SEVER…

Başkan Alan ve beraberindeki heyet üye buluşmaları kapsamında il merkezindeki işyerlerini ziyaret ettiler. Burada bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Başkanı Alan, “1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan odamız seçimleri öncesinde başlatmış olduğumuz üye buluşmaları kapsamında bugün Gazi Caddesi, Vali Fahribey Caddesi ve Kuyumcular çarşısını ziyaret ederek üyelerimizle sohbet imkanı bulduk. Gittiğimiz her yerde bize gösterilen yakın ilgi adeta sevgi seline dönüşmektedir. Arkadaşlarımızla birlikte üyelerimizin bu ilgisine ve güvenine mazhar olmak en büyük dileğimiz. Geride bıraktığımız dört yıllık hizmet döneminde Yüce Allah (c.c)’a hamdı senalar olsun ki üyelerimizin gönlünde taht kurmayı başardık. Gittiğimiz her yerde, yaşlısıyla, genciyle yoğun ilgi görüyoruz. Bayan üyelerimizin dualarını alıyoruz. Gösterilen bu ilgi karşısında duygulanıyorum. Rabbime şükürler olsun ki, hizmet dönemimiz içerisinde yaptıklarımızla tüm kesimlerin bu güvenine layık olduk. Elazığ halkı yiğittir, yiğit insanı da sever. Gerek ilin sorun ve beklentileri gerekse iş dünyasının sorunlarının çözümü noktasında bizim nasıl bir duruş sergileyeceğimizi artık her kes çok iyi biliyor. Bu nedenle üyelerimiz kaldığımız yerden işlerimize devam etmemiz gerektiği noktasında hem fikir olduklarını göstermektedirler” dedi.

 

1 NİSAN SONRASI TÜM ÜYELERLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ…

Başkan Alan konuşmasında, seçimlerin iş dünyası arasında ikilik yaratmaması gerektiğine de işaret ederek, “Şunu da çok açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum: 1920 yılından beri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda hizmet ve bayrak yarışı olmuştur. Bundan sonrada olacaktır. Bugün iki aday ve listeler seçimlere hazırlanıyor. Her iki listede yer alan insanlar bu şehrin iş dünyasının içinde yer alan arkadaşlarımızdır. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Biz buna saygı duyuyoruz. Ancak 1 Nisan sonrası iki ayrı liste ve oy verenler vermeyenler diye bir kavram olmayacaktır. 1 Nisan sonrası oy verenler vermeyenler karşı liste gibi kavramlar olmadan Elazığ TSO’nun tüm üyeleriyle omuz omuza bu şehre ve iş dünyasına hizmetlerimize devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle, bizleri bağrına basan iş dünyasına ve bugün bizlere duygusal anlar yaşatan bayan üyelerimizin gösterdikleri güven, itimat ve destek için teşekkür ediyor, büyük bir vebal isteyen bu makamların hayırlara vesile olacak işler yapacaklara nasip olması dileklerimle, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN