Arıcak ve Beyhan İçin Harekete Geçildi, Protokol İmzalandı!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım ve Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ataş ile protokol imzaladı

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi Keban, Sivrice, Baskil ilçeleri, Üçocak ve Sarıcan beldelerinin ardından Arıcak İlçesi ve Beyhan Beldesine de birer park kazandıracak.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım ve Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ataş ile park yapımı için protokol imzaladı

İmzalanacak protokol öncesi bir konuşma yapan Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın göreve geldikten sonra birçok hizmetinin olduğunu belirtti. Yıldırım, konuşmasında“ Cizre'de şehit olan polis memurumuz Yakup Acar'ın isminin verileceği parkı ilçemize kazandıran Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ederim. Başkan Yanılmaz’ın il dışına yapmış olduğu hizmetlere de biz şahidiz. Elazığlı olarak il dışında Elâzığ Belediyesi'nin hizmetlerini görmek bizleri hep mutlu etmiştir. Elâzığ Belediyesi şehir tarihinde belki ilk defa ilçelere, beldelere yatırım anlamında destek veriyor. Bundan dolayı da başkanımızı ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. 

“YANILMAZ, HER KONUDA BİZLERE YARDIMCI OLDU”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın 2014 yılında göreve gelmesiyle birlikte hep beraber çalıştıklarını söyleyen Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ataş ise,  “Başkan Mücahit Yanılmaz her konuda bizlere yardımcı oldu. Elazığ’ımıza yapmış olduğu çalışmalar zaten takdire şayan bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Beldemize kazandırdığı park için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

2018 yılının aynı zamanda Elâzığ merkezi ile birlikte ilçe ve beldelere birçok çalışmaların yapılacağı yıl olacağını daha önceki açıklamalarında belirttiğini ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü.

Bugün Arıcak ilçemizle ve Beyhan beldemize kazandıracağımız parkın protokolünü imzalayacağız. 2018 yılı aynı zamanda kültür ve sanat yılımız. Bu kültür ve sanat yılında Elâzığ’da, Elazığ'ın kadim medeniyetini, kültürünü, sanatını, hem bölgemize, ülkemize hem de ulusal alanda tanıtmak göstermek ve yaşatmak istiyoruz. Kürsübaşı ve faktör etkinliklerimiz ile birlikte kültür-sanat etkinliklerimiz de yoğun bir şekilde devam ediyor. 2018 yılında bize müracaat etmiş olan “bahçem müsait bende halı saha bekliyorum” diyen 25 okulun halı sahasını inşallah 2018 yılı içerisinde yapıp teslim edeceğiz. Bu protokolün başta Arıcak ilçemize ve Beyhan beldemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah evlatlarımız çocuklarımız ve ilçede, beldede yaşayan hemşerilerimiz bu parklarda dinlenirler. Şehidimizin isminin yapılacak olan parka verilmesine de ailesiyle birlikte karar verdik. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine yakınlarına ve bütün Arıcak’a sabır diliyorum. Allah bütün şehitlerimizin mekanlarını cennet etsin. O parkta şehidimizin ismi ebediyen inşallah anılmış olacak.

Konuşmaların ardından Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım ve Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ataş park yapımı için protokol imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN