Arslan'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan'a 'Hayırlı olsun' ziyaretleri yoğun katılımla devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri yoğun katılımla devam ediyor.

Toplumun tüm kesimlerinin ziyareti kabul eden  Başkan Arslan, tüm ziyaretçilerle birbir ilgilenmeye gayret gösterdiklerini ifade ederek, “İl dışı programlarımız ve ilimizdeki toplantılardan fırsat buldukça bizleri bizatihi ziyaret ederek hayırlı olsun mesajını iletmek isteyen tüm vatandaşlarımızla, iş dünyası temsilcileriyle, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticileriyle, kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcileriyle, akademisyenler, siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticiler, bürokratlar, banka ve finans sektörü yöneticileriyle, sendika ve vakıf yöneticilerimiz, sanat, spor, edebiyat, eğitim gibi toplumun tüm kesimlerinin çok yoğun bir ilgisini görmeye devam ediyoruz.

Ben öncelikle gösterilen bu yakın ilgi için şahsım ve tüm ekibimiz adına şükranlarımızı sunuyorum. İlimizin çok güzel bir birliktelik yakaladığını görüyorum. Oluşan bu sinerjiyi ve heyecanı kalıcı kılarak ilimizin kalkınma ve gelişmesi anlamında en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu nedenle ilimizin kaybedecek 1 saatinin dahi olmadığının bilinci içerisindeyiz. Bu nedenle aslında Elazığ TSO seçimlerine hazırlandığımız son iki yıldan beri hiç aksatmadan bu çalışmalarımızı başlatmıştık. Şimdi iş dünyasının yasal temsilcisi olarak kaldığımız yerden ara vermeden bu çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

Yapılacak çok işimiz ve atılacak çok adımlarımızın olduğunu görüyoruz. Halis niyet ve hizmet adına çıktığımız bu yolda Yüce Allah (c.c.) inşallah yardımcımız olacaktır. İlimizin başta yeni yatırımlar kazanması ve buna bağlı olarak işsizliğin azalması ve iç ticaretin canlanması noktasında artık somut adımlara ihtiyaç var. Planlı ve katılımcılığı esas alarak bu süreci en iyi şekilde yönetmek gayreti içerisindeyiz.

Tüm ziyaretçilerimizin bizlerle birlikte olma ve müşterek hareket etme niyetleri ve duydukları güven, gücümüze güç katmakta ve çalışma azmimizi yükseltmektedir. Bu düşüncelerle, gösterilen bu yoğun ilgi için teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN