Arslan: Aslolan, Üretmek Değil Satmaktır

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan: Aslolan, üretmek değil satmaktır.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan ve Elazığ TSO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri 1. Düğün ve Ev Konsept Fuarı’nı ziyaret etti. Tüm stantları bir bir gezerek hayırlı olsun mesajında bulunan Başkan Arslan Elazığ’da fuar kültürünün yerleşmesine gayret göstereceklerini söyledi.

Arslan fuara katılan tüm firmalara başarılar ve hayırlı satışlar dileyerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Arslan değerlendirmesinde, “Elazığ Belediyesi öncülüğünde Odamızın da TOBB nezdinde destek vererek 2018 fuarlarına dahil etmiş olduğu 1. Düğün ve Ev Konsept Fuarı ilimizde açılmış bulunuyor. Öncelikle düğün hazırlığı olanların büyük ilgi göstereceğini düşündüğüm fuar aslında çok geniş bir konsepte hitap ediyor. Mobilya, halı, perde, beyaz eşya, düğün organizasyonları, davetiyeler, kıyafetler, yöresel ürünler gibi sektörel çeşitlilik dikkat çekiyor. İlimiz aslında fuar kültürü olan bir şehir. Daha önceki yıllarda açılan fuarlarımız çok yoğun bir ilgi gördü. Biz Oda olarak ilimizde bu kültürün oluşması ve kalıcı fuar alanı ile fuar alanı olarak belirlenecek yer hususunda daha önceki fuarlara katılmış olan firmalar ile bu fuara katılanlara yönelik bir anket çalışması başlatıyoruz. İlimiz için en doğru olanı yapma noktasında bu girişimi başlatmış bulunuyoruz. Sayın Belediye Başkanımızın da çok özverili gayretleri ve ilimiz ekonomisine değer katma girişimlerine şahidiz. Bu nedenle inanıyorum ki fuar alanı ve kalıcı fuar konusunda çok kısa bir süre içerisinde doğru bir kararı hep birlikte almış olacağız” ifadelerini kullandı. 

ASLOLAN ÜRETMEK DEĞİL SATMAKTIR

Günümüz dünyasında ticaretin yapılma şekillerinin değiştiğine dikkat çeken Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “Artık, teknoloji, hammadde, yetişmiş insan gücü ve üretim için gerekli olan diğer tüm koşullara ulaşma çok kolaylaştı. Dünyanın en ücra köşesinde dahi umulmadık üretimleri görmek mümkün hale geldi. Dolayısı ile, günümüzde ticaret için üretimden ziyade satış ve pazarlama en değerli argüman haline geldi. Bu nedenle fuarlar çok önemli bir tanıtım ve pazarlama imkanı sunuyor. Elazığ gerek tarihi süreç içerisindeki birikimi, mutfak zenginliği, kültürel derinliği, ulaşım imkanları, konaklama altyapısı ve güvenlik noktasında ülkemizin önde gelen illerinden biridir. İlimizin bu avantajları ile düzenli fuarlar gerçekleştirmesi iç ticaretimizin canlanması, şehrin sosyal hayatının renklenmesi, üretim artışı ve tanıtım açısından çok önemli bir değer olacaktır. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak Elazığ Belediyemizin büyük gayretlerle açmış olduğu bu fuarın hayırlı olması dileklerimle, tüm katılımcı firmalarımıza bol kazançlar temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN