Arslan'dan Bayram Kutlaması

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yayınladığı mesaj ile tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramın ikinci günü Elazığ TSO'da gerçekleştirilecek olan bayramlaşma törenine davet etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, yayınladığı mesaj ile tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlayarak, bayramın ikinci günü Elazığ TSO’da gerçekleştirilecek olan bayramlaşma törenine davet etti.

BAYRAMLAR MÜSTESNA GÜNLERDİR

Başkan ARSLAN, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında huzurun, hoşgörünün, dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü olacak bir bayram yaşamayı temenni ederek “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, müreffeh ve huzurlu geleceğe ancak milli ve manevi değerlerimize sıkı sıkıya sarılırsak ulaşabiliriz.

Bu vesile ile, Elazığ iş dünyası olarak, ülkemizi ve ilimizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam alemine ve barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa, Ramazan Bayramı’nın mutluluk, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah (c.c)’tan niyaz ederim.

Oda olarak geleneksel hale getirmiş olduğumuz bayramlaşma için Üyelerimizle ve tüm halkımızla Bayramın ikinci günü 14.00-15.00 saatleri arasında Odamızda bir araya geleceğimizi hatırlatır, bu müstesna günlerin tekrarını dilerim ” dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN