Arslan: En Büyük Sermaye İnsan Gücüdür

Elazığ Kültür Merkezinde düzenlenen Kariyer Günleri Kapsamındaki konferansta moderatörlük yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ'ın en büyük sermayesinin yetiştirdiği insan gücü olduğunu söyledi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Kültür Merkezinde düzenlenen Kariyer Günleri Kapsamındaki konferansta moderatörlük yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ’ın en büyük sermayesinin yetiştirdiği insan gücü olduğunu söyledi. 

Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi, Elazığ TSO ve Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı tarafından organize edilen Kariyer Günleri kapsamında Yazar Naşide Gökbudak ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Talu’nun konuşmacı olarak katıldığı ve moderatörlüğünü Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ın yaptığı konferans yoğun ilgi gördü. RÜTÜK Üyesi ve Ankara Kültür ve Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Kent’te konferansta sorularıyla Talu ve Gökbudak’ın gençlere nasihatlerine yön verdi.

İl Defterdarı Osman Akdemir, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri ile İletişim Lisesi öğrencilerinin katıldığı Konferansın açılış konuşmalarını yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile Ankara Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar bu tür etkinliklerle ilimizin yetiştirmiş olduğu değerlerin genç nesiller tarafından tanınması ve onların tecrübelerinden istifade etmesinin önemi üzerinde durdu.

Esperilerin, fıkraların, şiirlerin, anıların ve güzel hatıraların paylaşıldığı ve katılımcıların büyük keyif aldığı konferansın moderatörlüğünü yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan ArslanElazığ'ın en büyük sermayesinin yetiştirdiği insan gücü olduğunu belirterek, Yazar Naşide Gökbudak’ın ülke genelinde en fazla okunan ve tanınan yazarlardan biri olduğunu söyledi.

Yine ülkemizin en büyük inşaat firmalarının başında gelen Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Talu’nun da ülkemizde ve yurt dışında yaptığı büyük eserlerle sektöre gurur ve ilhan verdiğini belirterek her iki konuşmacıyı gençler ve Elazığlılarla buluşturmanın heyecanını yaşadığını ifade etti.

Talu ve Gökbudak hayat hikayelerinden, anılarından ve tecrübelerinden kesitler sunarak katılımcıların çeşitli sorularını cevaplandırdı.

Program sonunda konuşmacılara Ankara Kültür Vakfı tarafından onurluklar takdim edilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi. Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu’nun kaleme aldığı ‘Bir Gönül Hikayesi’ kitabı ile Yazar Naşide Gökbudak bugüne kadar yayınlanmış olan 23 kitabını okuyucuları için imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN