Arslan Terminal Esnaflarıyla Buluştu

Asilhan Arslan, galericiler sitesi ve şehirler arası otobüs terminalini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri kapsamında yaptığı ziyaretlere hız kesmeden devam eden TSO Başkan Adayı Asilhan Arslan, galericiler sitesi ve şehirler arası otobüs terminalini ziyaret etti.

Arslan’ın işletmelerini ziyaret etmesi dolayısıyla büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden Esnaflar 1 Nisan’da gerçekleşecek seçimde gönüllerinin Asilhan Arslan’dan yana olduğunu belirterek seçimlerde Arslan’ı destekleyeceklerini ifade etti. 

Galericiler sitesi ve şehirlerarası otobüs terminali ziyaretleri ile ilgili olarak açıklamada bulunan TSO Başkan Adayı Asilhan Arslan, galericiler sitesi ile şehirler arası otobüs terminali esnaflarına gösterdikleri ilgi ve vermiş oldukları destek dolayısıyla teşekkür ederek, “Bugün şehrimizin güzide işletmelerinin yer aldığı galericiler sitesini ve şehirlerarası otobüs terminalini ziyaret ettik. Esnaf arkadaşlarımız ile bir araya gelme şansını yakaladık. Galericiler sitemiz başkanı Ercan Abimiz hastalanan annesini tedavi ettirmek için İstanbul’a gittiği için kardeşi Özcan Bey bize refakat ettiler. Bu vesileyle annelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken göstermiş oldukları yakın ilgi dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum. Site başkanımız Ercan Beyi uzun yıllardır tanıyoruz. Kendileri sitenin ihtiyaçlarını giderme noktasında üstün gayretler gösteriyorlar. Sitenin gelişime yeni açılmış olmasına bağlı olarak ulaşım ve alt yapı gibi birtakım eksiklikleri bulunuyor. Ancak bu eksiklikler de gideriliyor. Biz esnaflarımızın talep ve görüşlerini aldık. Göreve geldikten sonra esnaflarımızın ifade ettiği sorunları üst mercilere ileteceğimizi ve bu sorunlar çözülene kadar takipçisi olacağız. Bugünkü ziyaret duraklarımızdan biri de ilimiz ekonomisine çok ciddi değerler kazandıran şehirlerarası otobüs terminaliydi. Bildiğiniz gibi taşımacılık sektörü kabuk değiştiriyor. Bu değişim ile birlikte sektörün ihtiyaçları ve talepleri artıyor. Bu noktada sektör temsilcilerimiz ile birlikte esnaflarımız ile istişare ettik. Çözüm önerilerimizi dile getirdik. Göreve geldikten sonra şehirlerarası otobüs terminali esnaflarımızın sorunlarını çözüme ulaştırmak için çaba sarf edeceğiz. Bu vesileyle galericiler sitesi ile şehirlerarası otobüs terminali esnaflarımıza göstermiş oldukları ilgi ve vermiş oldukları destek dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN