ASELSAN Çözüm Ortaklığı İçin Elazığ'da

Ülkemizin savunma sanayindeki en önemli firmalarının başında gelen ASELSAN A.Ş. nin Elazığ işletmelerine çözüm ortaklığı için ilk adım atıldı. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Ülkemizin milli ve yerli savunma sanayi üretiminde Elazığ KOBİ'lerinin ASELSAN'a tedarikçi olması yönünde tarihi sürecin başlatıldığını söyledi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Ülkemizin savunma sanayindeki en önemli firmalarının başında gelen ASELSAN A.Ş. nin Elazığ işletmelerine çözüm ortaklığı için ilk adım atıldı. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Ülkemizin milli ve yerli savunma sanayi üretiminde Elazığ KOBİ’lerinin ASELSAN’a tedarikçi olması yönünde tarihi sürecin başlatıldığını söyledi. 

Fırat Üniversitesi, Elazığ TSO, ASELSAN A.Ş. kısa adı SUHA olan Savunma, Uzay ve Havacılık Kümelenmesi Derneği ile Fırat Teknokent A.Ş.nin organizasyonu ile gerçekleştirilen toplantıya Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, F.Ü. Rektör Yardımcıları, ASELSAN A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hezarfen Oruç, Aselsan Tedarik Uzmanları, Elazığ TSO Yönetim ve Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, iş dünyası temsilcileri, KOSGEB ve FKA Yöneticileri ile SÜHA üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Fırat Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Prof.Dr. Erhan Akın, Elazığ’da oluşturulan güçlü birliktelikle yola çıkıtlığını belirterek büyük hayaller kurduklarını ve bu hayali gerçekleştirmek üzere kararlı insanlarla adım attıklarını söyledi. Fırat Teknokent hakkında da bilgiler veren Akın, Ülkemizin savunma sanayindeki en büyük firması ile Elazığ’ın çözüm ortaklığının kendilerini heyecanlandırdığını ifade ederek, tüm adımların ve süreçlerin kararlıkla yürütüleceğini söyledi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN