Asilhan Arslan Esnaflarla Omuz Omuza

Asilhan Arslan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlık seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Asilhan Arslan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlık seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

TSO Başkan ,adayı Asilhan Arslan İzzetpaşa Mahallesi, Kuyumcular Çarşısı ve Saray Camii esnaflarını ziyaret etti. Arslan ve ekibini büyük bir ilgi ve coşku ile ile karşılayan TSO üyesi esnaflar seçim gününü büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini Arslan’ın seçimlerden galip çıkmasını istediklerini ifade etti.

Arslan ve ekibine yoğun bir ilgi gösteren esnaflar Asilhan Arslan’ın ortaya koyduğu projelerin hayata geçmesi ile birlikte Elazığ ekonomisinin büyük bir ivme kazanacağını Elazığ’ın bunu hak ettiğini Elazığ’ın Arslan ve ekibine ihtiyacı olduğunu belirtti.

Gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında esnafların yoğun bir ilgi ve coşkusuyla karşılaşan Arslan gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ,” Seçim çalışmalarımız kapsamında bugün kuyumcular çarşısını ziyaret ediyoruz. Çarşımızın değerli esnafları güçlü alt yapısı ve güçlü sermaye yapısı ile bölgeye hizmet etmektedir. Çarşımız ilimizin güzide mekanlarından biridir. Bu yapıyı oluşturan esnaf kardeşlerimizle bir araya gelip çaylarını içmek istedik. Bu noktada esnaf arkadaşlarımıza şahsıma ve ekip arkadaşlarıma göstermiş oldukları ilgi dolayısıyla çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN