Asilhan Arslan Keban'da

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO) seçimleri kapsamında Keban ilçesini ziyaret eden ETSO Başkan Adayı Asilhan Arslan, Kebanlılar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri kapsamında Keban ilçesini ziyaret eden ETSO Başkan Adayı Asilhan Arslan, Kebanlılar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Keban’ da güler yüz ile karşılanan TSO Başkan Adayı Asilhan Arslan Keban esnafından ve halkından büyük bir ilgi gördü. Kebanlı esnaflar 1 Nisan’da gerçekleşecek seçimde gönüllerinin Asilhan Arslan’dan yana olduğunu belirterek seçimlerde Arslan’ı destekleyeceklerini ifade etti.

 Asilhan Arslan’ın ortaya koyduğu projelerin Elazığ’ın ihtiyacı olan projeler olduğunu vurgulayan Kebanlılar Elazığ’ın bir dört yıl daha kaybedecek lüksü kalmadığını Arslan’ın ortaya koyduğu projeler ile Elazığ’ı ileriye götürecek tek isim olduğunu Elazığ’ın bu şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. TSO Başkan Adayı Asilhan Arslan’ın ilçelerini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını da belirten Kebanlılar gerçekleştirmiş olduğu ziyaret dolayısıyla teşekkür ettil.

“KEBAN EKONOMİSİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.”

Arslan, Keban’da ki temaslarına Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’yı ziyaret ederek başladı. Aday Arslan Atlı’yı ziyaretinin ardından Keban esnafıyla bir araya geldi. Keban esnafının yoğun ilgi gösterdiği Arslan Keban ziyareti ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Bugün grup arkadaşlarımız ile birlikte Keban ilçemizi ziyaret ettik. Keban hem ilimiz hem de ülkemiz için ciddi önem arz eden bir ilçemizdir. Bünyesinde kurulduğu zamanın en büyük hidro elektrik santralini bulundurmaktadır. Keban Alabalık yetiştiriciliğinde kendinden söz ettiren ve madencilik alanında ciddi potansiyelleri bulunan bir ilçemizdir. Keban’da ki yeraltı kaynaklarının işlenerek ekonomimize katma değer sağladığı gibi ciddi bir istihdam alanı oluşturmasını umut ediyoruz. Malumunuz olduğu üzere Keban’da üretilen balık sayesinde ilimiz ciddi bir gelir elde etmektedir. İşleme tesisleri sayesinde balığın ihracatı gerçekleştiği gibi Fırat Alabalık ve Çırçır Şelalesi gibi lokantalarımız sayesinde gastronomi alanında da ilçemize katma değer sağlamaktadır. Keban’ın çok ciddi turizm potansiyelleri bulunmaktadır. Keban gerek ülkemizden gerekse yurt dışından binlerce insanı kendisine hayran bırakmaktadır. Görev geldiğimiz gün Keban ekonomisini geliştirmek için Keban’a bir balık hali kazandırma ve lokantaların sayısını arttırma adına girişimlerde bulunacağız. Balık yetiştiricilerimizin yolla alakalı bir takım talepleri var. Bu arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında bizlerde idari amirlerimizden talepte bulunacağız. Bu yolların hızlı bir şekilde Keban’a kazandırılması noktasında gerekli girişimlerde bulunacağız. Bugün Keban halkı bize büyük bir ilgi gösterdi ve bizi bağrına bastı. Göstermiş oldukları bu misafirperverlikten dolayı bütün Keban halkına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN