Asilhan Arslan Seçimlere Hazırlanıyor!

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO) seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Asilhan Arslan, Küçük Sanayi Sitesinde ziyaretler gerçekleştirdi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO) seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren ETSO Başkan Adayı Asilhan Arslan, Küçük Sanayi Sitesinde ziyaretler gerçekleştirdi. 

1 Nisan günü yapılacak olan ETSO Başkanlık seçimlerine hazırlanan Asilhan Arslan Elazığ Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Sanayi esnafının en önemli sorununun kalifiye eleman sıkıntısı olduğunu belirten Arslan, "Eleman olmazsa üretim olmaz. Eleman yetersizliğinin boyutu ortaya koyarak eleman temini konusunda ilgili kurumlarla işbirliği içinde çalışma yapacağız, işverenlerin talepleri doğrultusunda çözüm bulmanın yollarının aramalıyız" dedi.

Ara eleman sıkıntısının sadece Elazığ'ın sıkıntısı olmadığını da kaydeden Arslan, konuya lilişkin "Teknik liselerdeki gençleri teşvik edici özendirici işler yapmalıyız.

“Elazığ’ın, üreten, imal eden, ihracat yapan bir şehir olduğunu belirten Arslan; Her yerde olduğu gibi bugün de samimi ve sevgi gösterisi arasında bir çalışma yapıyoruz. İnşallah bir takım ruhu içerisinde birlikte hizmet edeceğiz.

Asilhan Arslan ve ekibi Kurumlar arası iş birliği çerçevesinde Elazığ’ımıza hizmet etmeye gayret göstereceğiz. “İlimizde ortak aklın birlikte yürütülmesi için esnafımız, tüccarımız ve sanayicimiz ile sürekli iç içe olacağız. Bu kapsamda Sanayi Sitesi Esnafımız ile bir araya geldik. Burada bütün esnaflarımızı hassasiyet ile dinledik. Sanayi esnafının beklentilerine seçimlerden hemen sonra yanıt vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN