ASRİAD Bayram Öncesi Çocukları Sevindirdi

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi 500 çocuğa kıyafet yardımında bulundu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şubesi 500 çocuğa kıyafet yardımında bulundu.

ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş ve dernek üyeleri alışveriş çekleri teslim etmek için KYK İl Müdürü Suphi Döner ve Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç’i ziyaret etti.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş, Dernek olarak çocuklara ve gençlere çok önem verdiklerini ifade ederek “İnşallah tüm çocuklarımız yüzlerinde gülümsemeyle bayrama girer” dedi.

Dernek olarak çocuklarımızı bir nebze mutlu edebildiysek ne mutlu bize diyen ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Yakup Baş, “Bizim derneğimiz bir ekonomi derneği olmasına rağmen sosyal olaylarımızdan da asla uzak durmayacağız. Bugün de ASRİAD üyelerimizin desteği ile 500 tane evladımıza küçük de olsa yardımda bulunmak istedik. Elazığ’da faaliyet gösteren bir giyim firmamızla anlaşarak çocuklarımız aldıkları alış veriş çekleriyle istedikleri kıyafeti alacaklar. Ben tüm İslam âleminin şimdiden Ramazan Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç de, bu tür duyarlı davranışların önemine dikkat çekerek yardım dolayısıyla ASRİAD’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN