Av. Aziz Dinç Artık Radiokent'te

Haber detayları için lütfen tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ'ın başarılı isimlerinden Avukat Aziz Dinç, Radyo Kent'te program yapmaya başladı.

Harput TV'nin de köşe yazarlarından olan Dinç, Gülşah Altaş ile birlikte sunacağı Radyo Kent'teki 'Haftanın Panoraması' isimli  programı ile Elazığ'a faydalı olmayı hedefliyor. 

Avukat Dinç, Harput TV'ye verdiği özel röportajında, programa dair bilgiler aktardı. Dinç, programda gündeme ilişkin haberler, Ülkede ve Elazığ'da devam eden iç ve dış politika ve mahalli bazdaki sorunların ele alınacağını ifade etti. Bir aylık süre zarfının ardından Elazığ'ın önemli isimlerinin programa konuk olacağını söyleyen Dinç, programda vatandaşlardan gelen sorunların da değerlendirileceğinin altını çizdi. 

'Haftanın Panaroması' programı her Cuma akşamı saat 17.30'da Radyo Kent frekansında...

AZİZ DİNÇ KİMDİR?

1967 yılında Elazığ Elmapınarı köyünde doğdu. Eğitim hayatına köy okulunda başladı. Orta öğrenimini Elazığ Devrim Ortaokulu'nda, liseyi Elazığ Lisesi'nde tamamlayan Dinç, Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesini başarı ile bitirdi. 

Hukuk ,Fakültesi'nden mezun olduktan sonra bir ara serbest avukatlık yapan Aziz Dinç,  iki dönem Elazığ Barosu yönetim kurulunda görev yaptı.

Elazığspor Basın sözcülüğü ve hukuk işlerinden sorumlu yönetici olarak çalıştı. 2002 seçimlerinde Milletvekili  adayı olan Dinç, çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldı ve Uluova Derneği'nin kurucular kurulunda bulundu.

2002'de 'Elazığ'ın Sorunları ve Çözüm Önerileri',2007'de 'Türkiye ve Elazığ Milletvekili Seçimleri' ,2009'da 'Türkiye Geneli Mahalli İdareler ve Belediye Seçim Sonuçları' kitaplarını yazdı.    

2006'da Sivrice Gölü ile ilgili TBMM Dilekçe Komisyonu vasıtasıyla yaptığı meclis araştırması çalışma mevcut. 

Şimdi ise, serbest avukat ve Günışığı Gazetesi ve Harput TV'de köşe yazarı. 

Ak Parti' aktif olarak çalışan Avukat Aziz Dinç , evli ve üç çocuk babası.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN