Bahçeşehir Kolejinden Okuma Kampanyasına Destek

Özel Bahçeşehir Koleji öğrencileri 'Elazığ Her Yerde Okuyor' Kampanyasına kitap desteğinde bulundu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Özel Bahçeşehir Koleji öğrencileri “Elazığ Her Yerde Okuyor” Kampanyasına kitap desteğinde bulundu.

Okuma kültürünü geliştirmek, çocuklara okuma bilinci kazandırmak, kişisel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla Elazığ Valiliğinin koordinasyonunda Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Elazığ Her Yerde Okuyor” kampanyasına bir destek de Özel Bahçeşehir Koleji'nden geldi. 

Özel Bahçeşehir Koleji Müdürü Mehmet Yıldırımer öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk’ü ziyaret ederek kampanya çerçevesinde getirdikleri kitapları takdim etti. 

Ziyaretten ve Özel Bahçeşehir Kolejinin kampanyaya vermiş olduğu destekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Gürtürk, “Kampanyamız başladığı ilk günden bugüne sürekli kendini geliştirerek ve yenileyerek büyümeye devam ediyor. Sayın Valimizin destekleriyle başlatılan bu kampanyaya kamu ve özel sektörümüz ile vatandaşlarımızın desteği de günden güne büyüyerek devam ediyor. 

Bugün de ilimizde hizmet veren Bahçeşehir Kolejimizin değerli öğretmen ve öğrencileri ziyaretimize gelerek kampanyaya desteklerini gösterdiler. Ben kendilerine bu anlamlı ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Bahçeşehir Koleji Müdürü Mehmet Yıldırımer de İl Müdürü Gürtürke kabulü için teşekkür ederek, kampayaya desteklerinin devam edeceğini belirtti. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN