Başkan Alan'a Büyük İlgi

TSO Başkanı Alan medikal ve sağlık sektöründe bulunan üyelerini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris ALAN üye buluşmaları kapsamında Üniversite Mahallesi, Yunus Emre Bulvarı, Hastane Caddesi ve Tunceli Garajında faaliyette bulunan Oda üyesi işyerlerini ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Medikal ve sağlık sektöründe bulunan üyelerin ağırlıklı olarak ziyaret edildiği programda Başkan Alan yoğun ilgi gördü. 

1 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan Elazığ TSO seçimlerine katılacak ekibi ile üye ziyaretlerini sürdüren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Üniversite Mahallesi, Yunus Emre Bulvarı, Hastane Caddesi ile Tunceli Garajı ve civarındaki yoğunlukta medikal ve sağlık sektöründe yer alan üyelerin bulunduğu işletmeleri ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Başkan Alan kendisine ve ekip arkadaşlarına gösterilen ilgiden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, “Bugün özellikle sağlık ve medikal sektörüne yönelik bir ziyaret gerçekleştirmeye gayret gösterdik. Ancak güzergahımız üzerindeki Oda üyesi işyerlerimizi de ihmal etmemeye çalıştık. Ziyaretlerimiz kapsamında Üyelerimizin çok yoğun bir ilgi ve teveccühünü görüyoruz. Gittiğimiz her yerde her ortamda bunu görmek bizleri gerçekten mutlu ediyor ve sorumluluklarımızın bir kat daha arttığını görüyoruz. Çünkü bize güvenen ve doğru işler yapacağımıza kanaat getiren üyelerimiz bu sorumluluğu omuzlarıma yüklemiş durumda. Her zaman ifade ediyorum bu makamlar vebal isteyen yerlerdir. Bu makamı hedefleyip bir başka yere geçme gibi bir düşüncemiz yok. Dolayısı ile tek amacımız ve hedefimiz bize gösterilen bu teveccühe layık hizmetler yaparak hem ilimiz ekonomi ve ticaretini geliştirmek hem de ilin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınma ve gelişmesini sağlamaktır. Ben ve ekipteki arkadaşlarım bu hedef ve ideal ile yola çıkmış bulunuyoruz. Siyasetçi değiliz. Boş vaatlerde bulunmuyoruz. Elazığ TSO talep makamıdır. Yapacağı iş ve hizmetlerin sınırı ve bütçesi yasalarla zaten belirlenmiştir. Bu seçimi kazanayım da ne olursa olsun gibi bir anlayış içerisinde değiliz. Ne söz verdiysek bugüne kadar yaptık. Bundan sonrada aynı duruşumuz devam edecek. Oda üyelerimize destek ve güvenleri için teşekkür ediyorum. Çok yüksek bir moral ile, sürecimizi devam ettiriyoruz. Rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmayacaktır” ifadelerini kullandı. 

ELAZIĞ TSO SEKTÖRE SAHİP ÇIKTI

Medikal sektör temsilcileri de ziyaretlerde yaptıkları değerlendirmelerde Başkan Alan’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız medikal sektörünün sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında iki kez bölgesel toplantı düzenlemiştir. Bu toplantılarda sektörün sorun ve taleplerini başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere, SGK Genel Müdürlüğü, ilgili bakanlıklar ve TOBB’ye bildirmiştir. Sayın Başkanın bu girişimleri neticesinde başta fatura incelemeleri hususu olmak üzere, medikal ürünlerinin bizim dışımızda başka işyerlerinde satılmaması hususunda da çok önemli girişimlerde bulunmuştur. Kendisine teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

BAŞKAN ALAN BİZLERİ GURURLANDIRDI

Hozat Garajı ve Tunceli Garajı ile civarındaki işlerlerini bir bir ziyaret eden Başkan Alan ve beraberindeki heyet burada çok yoğun bir ilgiyle karşılındı. Bugüne kadar neredeyse unutulan bu bölgelerdeki işyeri sahipleri, Başkan Alan’a kendilerini unutmadığı ve ziyaret ettiği için teşekkür ettiler. Başka Alan’da burada yaptığı değerlendirmede, “Görev süremiz içerisinde en büyük ciroya sahip işletme ile sadece bir kişinin çalıştığı işletmeyi ayırmadan her kesime eşit mesafede olduk. Elazığ TSO her siyasi görüş, düşünce ve inanca sahip işi ticaret olan bir meslek örgütüdür. Biz burada Allah (c.c.) rızası için her kesimi kucaklayacak bir anlayışla hizmet veriyoruz. İnşallah bu ziyaretlerimiz bundan sonraki dönemde daha sıklıkla icra edilecektir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN