Başkan Alan'dan Saadet Partisi'ne Ziyaret

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ile Yönetim Kurulu Üyesi F.Ahmet Yılmaz Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ile il yöneticilerini ziyaret ederek Elazığ ve ülke gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Alan ziyarette yaptığı değerlendirmede Saadet Partisinin Türk siyasi tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, “İlimizin çok değerli kanaat önderlerinden ve siyaset adamlarından İbrahim Hacıbekiroğlu uzun bir dönemden beri Saadet Partisi İl Başkanlığı görevini sürdürmekte ve gerek ilimiz gerekse ülke gündemiyle ilgili olarak son derece doğru ve anlamlı tespitler yapmaktadır. Kendileri çeşitli defalar Odamızı ziyaret etmiş ve her zaman bizlere destek olmuşlardır. Ben gerek Odamıza kayıtlı bir işadamı gerekse önemli bir siyasi partinin il başkanı olması hasebiyle bugün bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu önemli süreçte özellikle Afrin harekatının bir an evvel sonuçlanması ve ülkemizin geleceğini tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması noktasında Sayın Başkanımızla aynı fikirde olup bugün yine Mehmetçiğimize dua ettik. Ben kendilerine nazik karşılamaları ve gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyor, ilimiz ve ülkemiz için yapacakları her hayırlı çalışmada yanlarında yer alacağımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ise Başkan Alan ve Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Başkanım sizleri bugün partimiz il başkanlığında ağırlamaktan şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımız olarak çok büyük bir mutluluk duymaktayız. Siz bizim bir Elazığlı ve iş dünyasının içinde yer alan bir kardeşiniz olarak göğsümüzü kabarttınız. Teşvik Yasasında ilimizin hakkının teslim edilmesi noktasında yapmış olduğunuz çıkış her türlü takdirin üzerindedir. Elazığ bugün çok önemli bir avantaj elde etmiş ve yatırımların önündeki en büyük engellerden biri kaldırılmıştır. Sivil Toplum Örgütleri ve Meslek Kuruluşlarının biz böyle yönetilmesi ve temsil edilmesini istiyoruz. Tabela kurumu olmaktan çıkıp halka hizmet etmek tüm toplumun genel beklentisidir. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Sayın Alan ile birlikte tabela kurumu olmaktan çıkmış temsil ettiği kitlenin sesi ve vicdanı olmuştur. Ben bu vesile ile Sayın Başkanımızı ve şahsında tüm yönetim kurulunu bir kez daha kutluyor, başarılar temenni ediyorum” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN