Başkan Yanılmaz'dan 28 Şubat Mesajı

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 28 Şubat ’postmodern darbe’ girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayımlayarak, ülke siyasetine kara leke olarak geçen günün asla unutulmayacağını ifade etti. 

"Ülke tarihinin unutulmaz olaylarından biri olan “postmodern darbe” girişiminin sadece seçilmişleri hedef alan darbe girişimi olarak değil, toplumun belli bir kesiminin hedef alındığı zulüm olarak hatırlanacağını belirten Yanılmaz, Türkiye'nin geçmişten günümüze kadar birçok darbe girişimleriyle karşı karşıya kaldığını kaydetti.

Yanılmaz tarafından yayımlanan mesaj şöyle:

Dönemin Başbakanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı deviren darbeci zihniyet, ’bin yıl’ sürecek dedikleri faaliyetlerini harekete geçirmek istediler. Ama milletin ferasetinin buna engel olacağını hesaplayamayan bu zihniyet bin yıl sürecek dedikleri 28 Şubat’ın üç yıl dahi sürmediğini görmüşlerdir. Sultan Abdulhamit Han döneminden beri ülkemizi karıştırarak çeşitli fitne hareketlerine öncülük eden bu zihniyet, 17 – 25 Aralık 2013 tarihinde benzer bir girişimde bulunmuş, milletin tokadını yemiştir. Darbesevicilerin son hamlesi ise 15 Temmuz 2016 tarihinde olmuş, milletin püskürtmesiyle darbeciler yerle yeksan olmuştur. Milletimiz 28 Şubat’ı, 15 Temmuz’u asla unutmayacak ve milli iradenin yanında yer alacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN