Başkan Yanılmaz Erbakan'ı Andı

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 54. Hükümet Başbakanı ve Türk siyasi tarihinin unutulmaz liderlerinden Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 7. yıldönümünde, kendisini rahmet, şükran ve saygıyla andıklarını söyledi.

Bu haftanın Erbakan Haftası olduğunu, Hoca'nın ilkeleri ve mücadelesiyle tarih sayfalarında yer edinen önemli bir lider olduğunu dile getiren Başkan Yanılmaz, anma mesajında şu ifadeleri kullandı:

85 yıllık yaşamı boyunca ülkemizin kalkınması adına mücadele eden büyük dava adamı Milli Görüş Lideri merhum Erbakan hocamız, ülkesine aşık bir siyasetçiydi. Onun bıraktığı izler dünya var olduğu sürece silinmeyecek, bıraktığı yerden devam edecektir. Duruşuyla, mücadelesiyle, millet sevdasıyla, millete hizmeti Hakk'a hizmet kabul eden anlayışıyla örnek bir dava adamı olan Erbakan Hocamız, her daim kalbimizde yerini koruyacaktır. Ömrünü davasına adayan ve bu yolda tüm engellemelere rağmen yılmadan mücadelesini sürdüren Erbakan Hocamızın hizmetlerini milletimiz asla unutmayacak ve her daim rahmet ve minnetle anacaktır.

"HOCAMIZIN ADI İLELEBET YAŞATILACAK"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adının şehrin en büyük bulvarına verildiğini ve bu ismin ilelebet burada yaşatılacağını belirterek, Erbakan Haftası’nda çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerinin altını çizdi. Başkan Yanılmaz, “Erbakan Hocayı anmak ve anlamak üzere konferans ve panellerin yapılacağını kaydederek, bu duygu ve düşüncelerle hocamıza bir kez daha yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN