Başsavcı'dan Arslan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan'ı makamında ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ı makamında ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu. 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Başkan Arslan ve Elazığ TSO tüm yönetim organlarına seçilenlere başarılar dileyerek, “Sayın Başkanım, Merkez Seçim Kurulu gözetiminde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri tamamlanmış ve yeni yönetim belirlenmiştir. Ben öncelikle tüm ekibinize ve size yeni dönemde başarılar diliyorum. Seçimler Elazığ iş dünyasına yakışır bir olgunlukta yapılmıştır. İnşallah bu yeni dönemde var olan güzel işbirliği ve iletişimimiz devam edecek ve hep birlikte bu güzel şehre hizmet vermeye gayret edeceğiz” dedi.

Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ile Elazığ TSO Meclis ve Yönetim Kurlu Üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz’ı makamında ağırlaya Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, seçim sürecinde Merkez Seçim Kurulu ve Emniyet Teşkilatının duyarlı, tarafsız ve şeffaf tutum gösterdiğini ve seçimlerin Elazığ iş dünyasına yakışır bir olgunlukta gerçekleştiğini söyledi. Başkan Arslan değerlendirmesinde, “Sayın Başsavcım öncelikle seçim sürecinde yaklaşık iki aylık bir süre içerisinde yasa gereğince Merkez Seçim Kurulu gözetiminde süreç yürütüldü. Ben şahsınızda tüm Adliye personeline teşekkür ediyorum. Nazik ziyaretiniz için şahsım ve tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde ilimize ve halkımıza hep birlikte en iyi hizmeti vermenin gayretinde olacağız” şeklinde konuştu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN