Belediye Çalışanlarına Zam!

Adaklı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile belediye çalışanlarına zam yapıldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Adaklı Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi çerçevesinde Adaklı Belediye İşçilerine %15 zam yapıldı.

İmza törenine Adaklı Belediye Başkanı Zeki ışık ve Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Kazım Cavlı katıldı.

İşçilerin yaşam standartlarını daha iyi koşullara kavuşturmak ve huzur içerisinde görev yapmalarını sağlamak adına il ve ilçe belediyeleriyle sürekli istişare halinde olduklarını belirten Hizmet İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Kazım Cavlı, atılan adımların önemli ama yetersiz olduğunu söyledi. Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık’a kısıtlı imkânlara rağmen yapmış oldukları zam dolayısıyla teşekkür eden Kazım Cavlı, zam oranlarının daha iyi seviyelere gelmesi için çalışacaklarını söyledi.

Adaklı Belediyesi’nde hizmet veren bütün işçilerin her şeyin en iyisine layık olduklarını ifade eden Adaklı Belediye Başkanı Zeki Işık gelirlerinin kısıtlı olduğunu ve ileriki günlerde bu rakamları iyileştireceklerini söyledi. Belediye gelirlerini artırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Zeki Işık dolayısıyla işçilerinde maaşlarını iyileştireceklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN