Belediye'den Kuaförlere Destek

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Nizamettin Türkoğlu Elazığ'daki berber ve kuaförlerin daha hijyenik şartlarda hizmet sunabilmeleri için tek kullanımlık havlu dağıtımı gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Nizamettin Türkoğlu Elazığ’daki berber ve kuaförlerin daha hijyenik şartlarda hizmet sunabilmeleri için tek kullanımlık havlu dağıtımı gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Nizamettin Türkoğlu, “Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın odaya kayıtlı bütün esnafları gezmesi her birisi ile ayrı ayrı ilgilenmesi bizleri gerçekten memnun etmiştir. Başkanımız sürekli bize yardımcı oluyor, desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. Ben şahsım ve odam adına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum” dedi. 

Beberler, kuaförler ve güzellik salonlarının tek kullanımlık havluları kullanmalarının hijyen açısından çok önemli olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi.

Bugün birçok esnafımızı ziyaret ettik ve gördük ki esnafımızın birçoğu zaten tek kullanımlık havlu kullanıyor. Ben tebrik ediyorum onları, başarılar diliyorum. Biz de bir farkındalık oluşsun diye bütün Elâzığ’ımızdaki berberlere, kuaförlere ve

güzellik salonlarına tek kullanımlık havlulardan bir paket bıraktık. İnşallah bundan sonra hem odamız takip edecek hem biz takip edeceğiz ve bütün berberlerin, kuaförlerin, güzellik salonlarının hem hijyenik hem tek kullanımlık olan havluları kullanarak müşterilerine daha güzel hizmetler verecekler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN