Belediye'den Ücretsiz KPSS Genel Tekrar Dersleri

Elâzığ Belediyesi'nin Kamu Personeli Seçme Sınavına girecek adayların sınav başarılarını artırmak amacıyla PEGEM Akademi ile birlikte düzenlediği beş günlük ücretsiz 'Genel Tekrar' seminerleri start aldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elâzığ Belediyesi’nin Kamu Personeli Seçme Sınavına girecek adayların sınav başarılarını artırmak amacıyla PEGEM Akademi ile birlikte düzenlediği beş günlük ücretsiz ‘Genel Tekrar’ seminerleri start aldı.

Belediye Kültür Merkezi’nde başlayan genel tekrar derslerine sınava girecek adaylar yoğun katılım gösterdi. Genel yetenek ve genel kültür konularından oluşan ders içerikleri özenle hazırlanmış sorularla birlikte alanında uzman eğitimciler tarafından sinevizyon gösterimi eşliğinde öğrencilere aktarıldı.

BAŞKAN YANILMAZ: ELAZIĞ’IN BAŞARI SIRALAMASINI YÜKSELTMEK İSTİYORUZ

Göreve geldikleri günden itibaren eğitimden spora, bilimden sanata her alanda gençlerin yanında olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, amaçlarının Elazığ’ın her anlamda başarı seviyesini ileri düzeylere çıkarmak olduğunu kaydetti. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda KPSS’ ye girecek adayların sınavdaki başarı oranlarını artırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yanılmaz, 25-29 Haziran tarihlerini kapsayan genel yetenek ve genel kültür tekrar derslerine tüm öğrencileri davet etti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN