Belediye Watsapp Uygulamasına Son Verdi

Elazığ Belediyesi personeli oldukça anlamlı bir tepki göstererek, anlık mesajlaşma programı WhatsApp'ı kullanmama kararı aldı.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi personeli oldukça anlamlı bir tepki göstererek, anlık mesajlaşma programı WhatsApp’ı kullanmama kararı aldı.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla tüm personel bundan sonra Türk yazılımı olan anlık mesajlaşma programı BİP ile çalışmalarını sürdürecek.

Belediye bünyesinde bulunan 3 bine yakın personelin tüm yazışmaları bundan böyle BİP uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilecek. ABD’nin tutuklu rahip Brunson üzerinden ekonomimize yapmak istediği darbenin yerle yeksan olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ABD ürünlerini ülke insanının boykot ettiğini ve ABD menşeli tüm malların artık kullanılmayacağını belirterek, “Gezi eylemleri, 17-25 Aralık Operasyonu, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında şimdi de bir rahibi bahane gösteren dış mihraklar ülkemiz ekonomisi üzerinden darbe yapma teşebbüsünde bulundular. Her zaman olduğu gibi bu necip milletin dirayetini göz ardı eden bu mihraklara karşı ülkemiz insanı adeta bir balyoz darbesiyle gereken cevabı vermiştir. Elazığın yürekli insanları döviz bürolarına akın ederek yatırımlarını milli paramıza çevirmiş ve gerekli dersi vermiştir. Elazığ Belediyesi olarak başlattığımız kampanyanın amacına ulaştığını gönül rahatlığıyla ifade ediyorum. Bugünden sonra bütün personelimizin ABD yazılımı olan WhatsApp uygulamasını kullanmayacağını milli yazılım olan BİP uygulamasına geçeceğini belirtiyor, tüm hemşerilerimizin de aynı hassasiyeti göstermelerini önemle rica ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN