Beyaz Bayrak Dağıtım Programı Gerçekleştirildi

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan 'Örnek Çalışmalar Paylaşım günleri Elazığ-2018' programı bugün gerçekleştirildi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Örnek Çalışmalar Paylaşım günleri Elazığ-2018” programı bugün gerçekleştirildi. 

Programa,Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Masar Ayas, Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, İl Sağlık Müdürü Cahit Polat protokol üyeleri, okul ve kurum müdürleri ile davetliler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Strateji Şube Müdürü Fatih KÖMÜRLÜ yapılan çalışmalar, sergide yer alan örnek paylaşımlar ve Beyaz Bayrak uygulaması ile ilgili teknik bilgiler verdi. 

Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, programda emeği geçen tüm ekip ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederek başlaadığı konuşmada, 

“Bir ülkenin gelişebilmesi, kalkınabilmesi, sürekliliğinin sağlanabilmesi ve en önemlisi var olabilmesi için güçlü ve istikrarlı bir ekonomiye sahip olması gerekir. Ülkelerin ekonomik düzeylerini belirleyen en önemli faktör ise eğitimdir. Dünyada ekonomik bakımdan gelişmiş ülkelerin eğitim politikaları incelendiğinde; AR-GE altyapısına önem verdikleri, eğitim alanındaki yenilikleri yakından takip ettikleri, gelişmelere açık oldukları ve teknolojiden maksimum düzeyde faydalandıkları görülmektedir. Ülkemizin 2023 Vizyonunda yenilikçi uygulamaların paylaşılması ve yaygınlaştırılması gibi hedefler belirlenmiştir. Bu bağlamda; sizlerin kurumlarınızda uygulamış olduğunuz değerli çalışmaları önemsiyor, tüm ilde yaygınlaştırılmasını planlıyoruz. 

Aynı zamanda ilimizden “Beyaz Bayrak” almaya hak kazanan 37 kurumun sertifika programını gerçekleştireceğiz. Bu arada bizi kırmayıp ilimize kadar gelen Tokat ekibine ve Tokat’tan ilimize kadar gelen il milli eğitim müdür yardımcısı ve şube müdürüne de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

 

Program Beyaz Bayrak alan okullarımıza bayrak ve plaketlerinin verilmesinin ardından Eğitimde İyi Örnekler Sergisinin ziyaretçiler tarafından gezilmesi ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN