Bingöl Üniversitesi'nden Bölgesel Kalkınma Misyonlu Proje

Haber detayları için tıklayın.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Bingöl Üniversitesi, 'Akademik İhtisaslaşma ve Bölgesel Kalkınma Misyonlu Proje' çağrılarına çıktı

Pilot üniversite seçilen Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan Pilot Üniversite Koordinasyon Merkezi (PİKOM) tarafından belirlenen başlıklarda proje başvuruları başladı.

'Üniversitelerin Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı' “Tarım ve Havza Bazlı Kalkınma” alanında 2 yıl önce pilot üniversite seçilen Bingöl Üniversitesi bünyesinde kurulan PİKOM birimi tarafından belirlenen başlıklarda proje başvuruları için ilana çıkıldı.

Edinilen bilgiye göre, 12 Ocak'ta çağrıya çıkan proje başvuruları, 5 Şubat'a kadar devam edecek. 

Proje başvuruları, “Arı ve Arı ürünleri” ile “Ekonomik Değeri Yüksek Bitkilerin Tespiti ve Değerlendirilmesi” olarak iki ana başlık altında alınacak.

Akademik İhtisaslaşma ve Bölgesel Kalkınma Programını yürüten PİKOM biriminden yapılan açıklamaya göre projede yürütücü olarak yer almak isteyenlerin doktorasını bitirmiş ve Bingöl Üniversitesi personeli olması gerektiği, ancak proje yardımcı araştırmacı ve danışmanların farklı kurum ve kuruluşlardan olabileceği belirtilerek, kabul edilen projelerin süresinin en fazla 36 ay olduğu vurgulandı.

Proje başvuruları hakkında geniş kapsamlı bilgiye aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. 

http://www.bingol.edu.tr/tr/haberler/universitemiz-akademik-ihtisaslasma-ve-bolgesel-kalkinma-misyonlu-proje-cagrilarina-cikti

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN