Bulut'tan Müjdeli Haber

Eski yönetim tarafından borcu bir türlü ödenmeyen Elazığspor Tesisleri ve Atatürk Stadyumu'nun elektriklerinin açılması konusunda harekete geçen AK Parti Milletvekili Metin Bulut müjdeyi verdi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Eski yönetim tarafından borcu bir türlü ödenmeyen Elazığspor Tesisleri ve Atatürk Stadyumu’nun elektriklerinin açılması konusunda harekete geçen AK Parti Milletvekili Metin Bulut müjdeyi verdi. Başbakan Binali yıldırım ile görüşen Bulut, elektriklerin açılacağını dile getirdi. Milletvekili Şahin Şerifoğulları da konuya ilişkin ,“Elazığspor’a sahip çıkılmıyor şeklinde siyasi bir propaganda yapılıyordu ancak milletvekilimizin başbakanımızla görüşmesi ve sorunun çözümü, hem yeni yönetim için bir müjde, hem de Elazığspor taraftarı için ciddi bir müjde oldu.” şeklinde konuştu. 

“BU MÜJDEYİ KAMUOYUYLA PAYLAŞMAK İSTİYORUZ”
Başbakan Binali Yıldırım’ın sabah saatlerinde kendisini aradığını ve AKSA tarafından elektriklerin açılması kapsamında talimatı olduğunu dile getirerek müjde verdi. Bulut; “Elektriklerin kesik olduğu için çimlerin sulanmasıyla ilgili sıkıntı oluşuyordu. Her ne kadar elektrik olmasa dahi belediye katkısıyla sulama yapılıyordu ama bu ciddi bir sorundu. Her maç öncesi spekülasyonlara konu oluyordu.  Oluşabilecek sıkıntılar herkesi tedirgin ediyordu ve çözülmesi gerekiyordu. Son dönemde bu siyasi bir malzeme haline geldi. İki hafta önce sayın başbakanımız ilimize gelerek Elazığspor’un sahibi benim demişti. Allah’a hamd olsun ki başbakanımız, cumhurbaşkanımız sözü senet olan kişilerdir. Sıkıntıyı iletince birkaç gündür Şahin Şerifoğulları kardeşimizle çözüm üretmeye çalıştık. Bir çok girişimde bulunduk. Yoğun bir çalışma içerisine girdik ancak bir türlü çıkış yolu bulamadık. Dün sayın başbakanımızın kendisiyle görüşmek istediğim konusunu özel kalemine not bıraktım. Sayın başbakanımız da bize dönüş yaptı. Bizleri aradılar. Sorunu söyleyince o da Elazığspor’un AKSA’ya olan borçlarıyla ilgili belli bir kısmın ödemesinin kendileri tarafından yapılacağını söyledi. Bu müjdeyi kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Ayın 15’inde kongre olacak ve yeni yönetim göreve gelecek. Yeni yönetime seçilecek arkadaşlara da bayram hediyesi olması temennisiyle hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

“ELAZIĞSPOR’A SAHİP ÇIKILMIYOR ŞEKLİNDE SİYASİ PROPAGANDA YAPILIYORDU”
AK Parti Milletvekili Şahin Şerifoğulları ise Elazığspor’a sahip çıkılmıyor şeklinde bir süredir siyasi bir propaganda yapılmaya çalışıldığının altını çizerek; “Elazığspor’u her defasında vurguluyoruz. İlimizin en büyük markası. ASKF başkanlığı yaptım ve Elazığspor, Elazığ’ın sporuyla ilgili ahngi milletvekilimizle görüştüysek ilgilendiler ve bizlere destek oldular. Elazığspor söz konusu olduğunda milletvekillerimizin yaptığı mücadeleyi biliyoruz. Bizler milletvekili adayıyız ve her zaman Elazığspor’un, Elazığ’ın sporunun yanındayız. Her zaman da sözlerimizin arkasındayız. Sayın Bulut’un müjdesi çok önemli. Her zaman Elazığspor’a sahip çıkılmıyor şeklinde siyasi bir propaganda yapılıyordu ancak milletvekilimizin başbakanımızla görüşmesi ve sorunun çözümü, hem yeni yönetim için bir müjde hem Elazığspor taraftarı için ciddi bir müjde oldu. Bundan sonra da Elazığspor ve Elazığın sporunun yanında olacağız. “ ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN