CHP'den TSO'ya Ziyaret

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ve parti yöneticileri Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ve parti yöneticileri Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Elazığ TSO Başkanı Alan, CHP heyetinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Başkanım ve çok değerli parti yöneticileri öncelikle nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi ülkemiz demokrasisiyle yaşıt olan bir partidir. Ülkemize her alanda çok değerli hizmetleri olmuştur. Bugünde demokrasilerin vazgeçilmezi olan muhalefet görevini icra etmektedir. Biz talep makamı olarak ilimizin ve iş dünyasının sorun ve beklentilerini icra makamı olan siyaset kurumuna yani sizlere her zaman iletmekteyiz. Bu noktada sizlerin her zaman çok değerli kaktı ve desteklerini gördük. Ben bu vesile ile başta bir süre önce yapılan genel kurulunuzun ve il yönetim seçimlerinizin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Odamız her siyasi parti ve görüşten üyelerin oluşturduğu bir sivil toplum kuruluşu bu nedenli biz her siyasi görüşe ve düşünceye eşit mesafede hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Bu vesile ile, sizlere bir kez daha başarılar diliyor, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Zeki Kaplan da değerlendirmesinde Elazığ TSO’nun önemli çalışmalar ve hizmetler yaptığını belirterek, "Sayın Başkanım öncelikle il seçimlerimiz ve genel başkan seçimimizi tamamlayarak yeni bir dönemi başlatmış bulunuyoruz. Sayın Genel Başkanımızın illerde sizin gibi iş dünyasının çatı örgütlerini ziyaret ederek selamlarını götürme önerisi vesilesiyle size ve şahsınızda tüm üyelerinize Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını iletiyorum. Kendileri iş dünyası ile her zaman yan yana olduklarını ve her türlü problemlerini çözme noktasında bizler aracılığı ile istişare yapmamızı önermektedir. İl Başkanlığımızda da seçimlerimizi tamamlayarak tüm birimlerimizi oluşturmuş durumdayız. Bu ziyaretimizdeki bir diğer amacımızda partimizde yeni görev almış arkadaşlarımızın bürokrasiyi tanımaları ve sizlerle daha etkili iletişim kurmalarına yardımcı olmaktır. Sayın Başkanım sizleri ve şahsınızda Elazığ TSO’yu yakından takip ediyorum. Özellikle son dönemlerde ilimiz ve iş dünyası için çok önemli ve değerli girişim ve katkılarınıza şahidiz. 01 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan seçimlerin bu anlamda ilimize, iş dünyasına ve size hayırlar getirmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN