Cip Mesire Alanı Açıldı

Elazığ Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Cip Mesire Alanı'nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan Cip Mesire Alanı’nın resmi açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Eski Başbakan Yardımcısı Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Bülent Tüfenkçi, Vali Vekili Mehmet Fevzi Dönmez, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Tolga Ağar, Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, kurum müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nın ardından kentin dinlenme ve park ihtiyacını gidermek amacıyla hizmete sunulan Cip Mesire Alanı’nda 333 adet oturma grubu, kamelya, barbekü, cami, kafeterya, spor kompleksi, çeşme, spor sahaları, fitness alanları bulunuyor.

Konuşmasında, Elazığ’ın vizyon projesi olarak sundukları, çok önemli sosyal yaşam merkezi alanı olan Cip Mesire Alanı’nın açılışını yaptıklarını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Burası 1 milyon 524 bin metrekare büyüklüğünde 333 oturma gurubu, kamelyalarıyla, barbeküsüyle geniş alana yayılmış olan çeşmeleriyle, camisiyle, kafeteryasıyla, oturma gruplarıyla, spor kompleksiyle, otoparklarıyla, bütün hemşehrilerimize sunduğumuz çok önemli bir sosyal yaşam alanı olarak hizmet verecek. Elazığ’da 2014 yılından sonra alt yapısıyla birlikte üst yapıda da birçok çalışmalara imza atarken aynı zamanda sosyal belediyecilik anlayışımız gereği sosyal çalışmaları da birlikte yürütmenin gayreti içinde olduk “dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN