Cip Mesire Alanı Ulusal Medyada

Elazığ Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan, 1 milyon 524 bin metrekarelik Cip Mesire Alanı ulusal medyada geniş yankı buldu.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, 1 milyon 524 bin metrekarelik Cip Mesire Alanı ulusal medyada geniş yankı buldu.

Şehrin sosyal donatı alanlarına bir yenisini ekleyen Elazığ Belediyesi Kültür Park, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı’nın ardından Cip Mesire Alanı’nı halkın hizmetine sunarken, geçtiğimiz günlerde resmi açılışı yapılan Cip Mesire Alanı ulusal haber kanalı başta TRT ve TGRT Haber olmak üzere birçok ulusal medya organında yer buldu.

Oturma grupları, kamelya, barbekü, cami, kafeterya, spor kompleksi, çeşme, spor sahaları, fitness alanları gibi birçok hizmeti içerisinde bulunduran Cip Mesire Alanı açılış haberi TGRT ana haber ve diğer haber kuşaklarında yayınlanarak şehrin tanıtımına yer verildi.

Yaşanabilir iller sıralamasında 19. sırada bulunan Elazığ’ı ilk 10 şehir arasına çıkarmak adına çalışmalar yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Cip Mesire Alanı’nın ulusal basında yer alması şehrin tanıtımı noktasında çok önemli bir yere sahiptir. Elazığ Belediyesi olarak durmadan yorulmadan hemşerilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Cip Mesire Alanı ve diğer yatırımların şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN