DOHA Büyükelçisiyle Yatırım İmkanları Görüşüldü

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Katar'ın Başkenti Doha Büyükelçisi Fikret Özer, işadamı Halil Yılmaz, Oğuzhan Arslan ve eşleriyle birlikte Harput'ta kahvaltıda bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Katar’ın Başkenti Doha Büyükelçisi Fikret Özer, işadamı Halil Yılmaz, Oğuzhan Arslan ve eşleriyle birlikte Harput’ta kahvaltıda bir araya geldi. Katar ile Elazığ’ın ticaret hacminin artması ve yatırım imkanlarının değerlendirildiği toplantıda Büyükelçilik ve Elazığ TSO işbirliğinde önümüzdeki süreçte bir dizi etkinlik yapılması öngörüldü.

Görüşmeyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “Katar ile Elazığ iş dünyasının daha fazla işbirliği içinde olması ve ilimize Körfez sermayeli yatırımların kazandırılmasını hedefiyle bugün Sayın Büyükelçimizle bir araya geldik. Kendileri özellikle Katar’a uygulanan ambargo döneminde girişimleriyle bu ülkeyle olan ticaret hacmimizi çok ciddi boyutlara ulaştırmıştır.

Sayın Valimizin de bilgileri dahilinde gerçekleştirmiş olduğumuz bu görüşmede özellikle Körfez sermayeli yeni yatırımları ilimize kazandırma noktasında bugün çok önemli bir görüşme gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Büyükelçiliğimiz ve Odamız işbirliğinde hem Katar’da hem ilimizde bir dizi etkinlik ve değerlendirme toplantılarıyla her iki ülkenin işadamlarını bir araya getirme ve neler yapılabileceğini Sayın Büyükelçimizle istişare ettik. İnşallah ilimizin yeni yatırımlar kazanması anlamında Sayın Valimizin daha önceden başlatmış olduğu bu sürece ciddi katkılar sağlayarak hedeflediğimiz başarıya ulaşacağız” dedi.

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN