Düğün ve Ev Konsept Fuarı Açılıyor

Evlilik hazırlığı yapanların büyük merakla beklediği Düğün ve Ev Konsept Fuarı açılıyor.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Evlilik hazırlığı yapanların büyük merakla beklediği Düğün ve Ev Konsept Fuarı 5-8 Nisan’da Elazığ Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yoğun ilgi göstereceği fuara birçok firma katılacak. Evlilik hazırlığında ihtiyaç duyulabilecek pek çok ürünün bir arada olacağı Elazığ Düğün ve Ev Konsept Fuarı’nda vatandaşlar indirimlerden yararlanma ve düğün öncesi alışverişlerini kısa sürede tamamlama şansına sahip olacakl

Elazığ Belediyesi'nden edinilen bilgiye göre, Düğün ve Ev Konsept Fuarı’nda gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, oteller ve restoranlar, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya, züccaciye, mutfak banyo ekipmanları, hali ve dekorasyon ürünleri, takı ve mücevher, davetiye ve nikâh şekeri, çiçekçiler gibi birçok alanda hizmet yapan firmalar yer alarak ziyaretçilere büyük kolaylık sağlayacak. Ayrıca müşteriler, gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekânlarından organizasyonuna kadar tüm ihtiyaçlarınızı dolaşmadan tek bir noktadan temin etme şansına sahip olabilecek.

BAŞKAN YANILMAZ’DAN DAVET

Evlenmeyi düşünen çiftlerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren bu fuara bütün hemşerilerini beklediklerini ifade eden Yanılmaz, Düğün ve Ev Konsept Fuarı’nın Doğu Anadolu Bölgesi’nde ilk olma özelliği taşıyacağını belirterek “Tüm halkımızın, gençlerin, özelikle evlilik hazırlığındaki tüm çiftlerin ihtiyaçlarını karşılayacağı bir fuar organizasyonu olacak. Düğün ve Ev Konsept Fuarı mobilya, halı, çeyiz, beyaz eşya, elektronik eşya gibi her türlü ev dekorasyonu ve düğün organizasyonu alanında faaliyet gösteren her türlü işletmenin stant açacağı bir fuar olacak. Elazığ ekonomisine can suyu katacak, tüm bölgenin ticari hacmine büyük katkılar sağlayacak bu fuarın bölgemize önemli bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Giriş ücreti alınmayacak fuar alanına ayrıca, Elazığ Belediyemiz tarafından gidiş-dönüş ücretsiz servisler yapılacak” diye konuştu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN