Düğün ve Ev Konsept Fuarına Büyük İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından evlilik hazırlığı yapan ve ev eşyalarını yenilemek isteyenler için düzenlenen 'Düğün ve Ev Konsept Fuarı' 5-8 Nisan tarihleri arasında ilgiyle takip edildi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi tarafından evlilik hazırlığı yapan ve ev eşyalarını yenilemek isteyenler için düzenlenen “Düğün ve Ev Konsept Fuarı” 5-8 Nisan tarihleri arasında ilgiyle takip edildi. 

Doğukent Fuar ve Sergi alanında düzenlenen fuarın son gününde birçok etkinlik düzenlenirken, firmalar ziyaretçilere ürünlerini oldukça makul fiyata sundu.

Evlilik hazırlığında ihtiyaç duyulabilecek pek çok ürünün bir arada olduğu fuarda vatandaşlar, indirimli ürünlerden faydalanma imkanına sahip olurken, gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya ve züccaciye gibi birçok alanda hizmet veren firmaların yer aldığı fuarın son gününde katılımcılara sertifika takdim edildi.

İŞADAMI İBRAHİM GÖK: OLDUKÇA GÜZEL BİR FUAR

Düğün Ev Konsept Fuarı’nı gezerek düşüncelerini paylaşan İşadamı Avukat İbrahim Gök, “Oldukça profesyonel bir şekilde hazırlanan bu fuara emekleri olan Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ediyorum. Burayı kalıcı fuar alanının da bir başlangıcı olarak gördüğümü belirtmek isterim” dedi.

ELAZIĞ’A GÜZELLİK KATMAK GAYRETİNDEYİZ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehre güzellik katmak adına çalıştıklarının altını çizerek açıklamasında şunları söyledi:

Doğukent Mahallesi’nde 5 – 8 Nisan tarihleri arasında düzenlediğimiz ‘Düğün ve Ev Konsept Fuarı’ oldukça yoğun katılımla gerçekleşti. Dört gün süreyle devam eden fuarda evlilik hazırlığı yapan ve evini yenilemek isteyen hemşerilerimizin beklentilerinin karşılandığını düşünüyoruz. Bu fuara katılım sağlayan tüm firmalara teşekkür ediyorum. Belediye olarak yıl içerisinde fuarlarımız devam edecek. 21 – 29 Nisan tarihleri arasında ise aynı yerde ‘Yöresel Elazığ Gıda ve Gastronomi Fuarı’na ev sahipliği yapacağız. Bu fuarın da oldukça canlı geçeceğine olan inancım tamdır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN