E- Ticaret Portalı Hazırlıkları Sürüyor

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan'ın Elazığ ekonomi ve sanayisinin gelişmesine yönelik olarak açıklamış olduğu 23 proje arasında yer alan 'Esnafa, Tüccara ve Sanayiciye E-ticaret Portalı' için ülkemizin en eski ve en kurumsal online satış sitelerinin başında gelen 'hepsiburada.com' yöneticileriyle İstanbul'da bira araya gelindi. 

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan’ın Elazığ ekonomi ve sanayisinin gelişmesine yönelik olarak açıklamış olduğu 23 proje arasında yer alan “Esnafa, Tüccara ve Sanayiciye E-ticaret Portalı” için ülkemizin en eski ve en kurumsal online satış sitelerinin başında gelen ‘hepsiburada.com’ yöneticileriyle İstanbul’da bira araya gelindi. 

Hepsiburada.com Kurumsal İlişkiler ve İletişim Grup Başkanı Koray Öztürkler, Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan, Pazaryeri Satış Müdürü Sezar Alemdar ile şirketin İstanbul’daki merkezinde bir araya gelen Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ve Elazığ TSO Proje ve Yatırımlar Koordinatörü Osman Seçkin ‘Elazığ e-Ticaret Protalı’nın detaylarını görüştü.

Görüşmeyle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ ekonomi, sanayisi ve ticaretinin gelişmesi noktasında önemli gördükleri proje hakkında sürecin devam ettiğini belirterek, “Kendi alanında ülkemizin çok önemli firmalarından biri olan hepsiburada.com yöneticileriyle Nisan ayı içerisinde Meclis Başkanımız tarafından Odamızda bir ön görüşme ve projemiz hakkında detaylı bilgiler verilmişti. Bu ön görüşmenin ardından hepsiburada.com yöneticileri tarafından bugün kabul edilerek proje detayları hakkında ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik.

Bu proje ile önceliğimiz ve hedefimiz; Elazığ’da üretilen ürünlerin yurtiçi ve uluslararası piyasalarda tanıtım ve pazarlamasını yapmak üzere Elazığ TSO bünyesinde büyük bir e-ticaret portalı ve sanal organizasyon oluşturmak istiyoruz. İl bazında esnaflar ve tüccarlar nezdinde öncelikle Elazığ'da üretilen ürünlerin satışını teşvik etmek, diğer pazarlarda (yurtiçi ve uluslararası) tanıtılması için reklam ve organizasyonlar yapmak, ilanlar vermek ve programlar düzenlemek, farkındalık oluşturmak temel hedefimizdir. Böylece yerli üreticimizin, köylümüzün, çiftçimizin, küçük ve orta ölçekli imalatçılarımız ile bunların ürettiklerini satan esnafımızın ve tüccarımızın küresel tüccarlar, imalatçılar, market zincirleri vb. karşısında rekabet gücü arttırılacaktır. Ayrıca tüketici nezdinde öncelikle Elâzığ’da üretilenin kullanılması ve tüketilmesi, yerli esnafımızın tercih edilmesi hedeflenmiştir.

Hepsiburada.com işletmesi ise bu çalışmamıza kendi adlarına ilk aşamada bir sosyal sorumluluk projesi olarak yaklaşım göstermektedirler. İlimizin markalaşması, marka ürünler üretmesi, dünya standartlarına göre bir ambalajlama standardına kavuşması için çok önemli bir süreç başlatmış durumdayız. Diğer illere ve Odalara örnek olacak nitelikte düşünülen projemiz sağlam temellere oturtulmak amacıyla planlı ve nitelikli ön hazırlık çalışmaları ile devam etmektedir” şeklinde konuştu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN