Elazığ'a Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi Açılıyor

Elazığ Belediyesi'nin 'Spor Yap Sağlıklı Kal' sloganıyla hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezlerine yenileri eklenecek.

PAYLAŞ
Harput TV - Harput TV

Elazığ Belediyesi’nin ‘Spor Yap Sağlıklı Kal’ sloganıyla hayata geçirdiği Spor ve Sosyal Yaşam Merkezlerine yenileri eklenecek. Ataşehir, Mustafapaşa ve Yeni Mahalle’nin ardından bu kez de Abdullahpaşa ve Doğukent mahalleleri spor ve yaşam merkezlerine kavuşacak. 

Sporla tanışmak veya sporu hayatlarının bir parçası haline getirmek isteyen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği spor ve yaşam merkezlerinde pazar günleri hariç haftanın 6 günü koşu bandı, kondisyon bisikleti, eliptik bisiklet, ağırlık istasyonu, mekik sehpası gibi aletlerle uzman spor eğitmenleri eşliğinde spor yapabilme olanağı sunulacak. 

Abdullahpaşa Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezi 21 Mart Çarşamba 14.30’da, Doğukent Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezi ise 22 Mart Perşembe günü hizmete açılacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şehrin muhtelif mahallelerinde spor ve sosyal merkezlerini açacaklarını ifade ederek “Spor ve Sosyal Yaşam Merkezi” açılış törenine Elazığlıları davet etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN